REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Andreea Mantea recunoaște că a fost înșelată!: „I-am prins asupra faptului“

Andreea Mantea recunoaște că a fost înșelată!: „I-am prins asupra faptului“

Replica API 9 aprilie 2022 | 00:00 784

Andreea Mantea a fost invitată la podcastul Momentul Adevărului, unde a răspuns sincer la întrebările despre viața personală și a dezvăluit că i-a prins pe unii dintre foștii parteneri că o înșelau.

Andreea Mantea

Andreea Mantea nu se teme să spună adevărul, iar acest fapt a dovedit-o chiar în cadrul podcastului «Momentul Adevărului», unde a făcut dezvăluiri fără precedent despre viața ei personală, scrie click.ro.

Prezentatoarea TV nu prea avut noroc în dragoste, iar vedeta a recunoscut că într-adevăr a fost înșelată de doi dintre foștii ei iubiți. Mantea chiar a dat detalii despre cum a aflat că partenerii ei erau infideli.

Andreea nu s-a sfiit să dezvăluie că pe unul dintre ei chiar l-a prins asupra faptului, adică în timp ce era în tandrețuri cu o altă domnișoară. Bruneta a menționat apoi că și-a dat seama că este înșelată de un alt partener, după ce i-a verificat telefonul și a văzut că avea conversații inadecvate cu o femeie misterioasă.

,,O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după...și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți. Nu am iertat înșelătoria. Fetele să treacă peste relație, pentru că nu merită. De ce să stea o femeie˝, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea a mărturisit că nu concepe să ierte un bărbat care a o înșală și consideră că nici măcar nu are rost să întrebe un partener de ce a înșelat-o. Vedeta a mai precizat că un singur bărbat dorit să rămână chiar dacă a înșelat-o, însă Mantea nici nu a vrut să audă de așa ceva.

,,A avut unul curaj să rămână dar vreo cinci minute a apucat. De ce să întreb, ce rost are.˝ a mai adăugat prezentatoarea.

Andreea Mantea a fost bătută când era însărcinată

Andreea Mantea și-a început cariera la matinalul ,,Neața cu Răzvan și Dani" și s-a dezvoltat profesional la Kanal D, unde a prezentat emsiuni de matrimoniale. În prezent, Mantea a revenit pe micile ecrane cu show-ul «Casa Iubirii», care este așteptat cu entuziam de către fani.

În plan personal, frumoasa brunetă a avut o relație mediatizată cu luptătorul Cătălin Mitrea care, din păcate s-a sfârșit foarte dramatic. Mantea l-a acuzat pe fostul partener, Cătălin Mitrea, că a bătut-o, însă acesta a negat tot. Prezentatoarea TV a mărturisit că a fost agresată fizic chiar în perioada când era însărcinată, dar a refuzat să depună plângere penală, din cauză că era vorba de tatăl copilului ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu te spalai la cacau - de aia se duceau la altele
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272