REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Andreea Mantea, salvată pe social media de un tânăr rus

Andreea Mantea, salvată pe social media de un tânăr rus

Replica API 2 martie 2022 | 00:00 1115

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră. Activitatea din mediul online a Andreei este urmărită de peste două milioane de oameni, iar prezentatoarea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde distribuie imagini, clipuri video și cele mai informații despre evenimentele din viața sa, scrie click.ro.

Andreea Mantea

Andreea Mantea a povestit, în cadrul unui Instagram Story, despre ajutorul pe care l-a primit din partea unui tânăr de origine rusă. Andreea a povestit că, în trecut, s-a confruntat cu o problema care a deranjat-o nespus.

Cineva i-a spart contul de Instagram și a răspuns sutelor de mesaje pe care Andreea le-a primit în numele ei. Atunci, Andreea a avut parte de ajutorul acestui tânăr care a reușit să își recupereze contul. Potrivit mărturisirilor Andreei, respectivul bărbat este priceput la recuperarea conturilor de Facebook, Instagram, dar și de Tik-Tok.

Andreea Mantea revine pe micul ecran

Andreea Mantea revine pe micul ecran! Ea va prezenta emisiunea "Puterea Dragostei" în locul Cristinei Dorobanțu care a acceptat postul de prezentator al știrilor matinale la Kanal D.

Primele două sezoane ale emisiunii au fost prezentate de Andreea și au fost filmate în Turcia, sezonul trei și patru au fost prezentate de Cristina Dorobanțu, însă nu au avut același rating. Astfel, se pare că producătorii au decis plasarea Cristinei într-un alt proiect și readucerea Andreei Mantea la cârma emisiunii de la Kanal D.

Andreea Mantea are un program foarte încărcat

Andreea Mantea este prezentatoare și influencer, activitatea ei de pe Instagram fiind urmărtiă de peste 2 milioane de persoane. Andreea își împarte timpul între proiectele pe care trebuie să le onoreze și familie.

Fiul pe care îl are din relația cu sportivul Cristian Mitrea locuiește cu Andreea și este prezent destul de des în clipurile video pe care vedeta le distribuie fanilor săi. David este foarte carismatic și se simte relaxat în fața camerelor de filmare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212