REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.8° Constanța Vin., 23 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6648
5.8° Constanța Vineri, 23 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6648
 

Andreea Marin a ajuns pe masa de operație. De ce a ținut totul în mare secret

Andreea Marin a ajuns pe masa de operație. De ce a ținut totul în mare secret

A.F. 2 decembrie 2023 | 00:00 474

Andreea Marin, una dintre cele mai renumite personalități din România, a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală. Chiar dacă nu a oferit detalii extinse pe această temă, vedeta a transmis pe internet că se simte mai bine și că apreciază eforturile personalului medical care a fost alături de ea. A ales să păstreze discreția cu privire la detaliile operației. 

Andreea Marin a ajuns pe masa de operatie. De ce a tinut totul in mare secretAndreea Marin

Cu toate acestea, Andreea Marin a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, însoțit de o fotografie în care zâmbește. Ea a oferit o scurtă relatare a ceea ce s-a întâmplat și a exprimat recunoștința față de doctorii care au fost alături de ea în această perioadă.

Andreea Marin, extrem de discretă cu privire la intervenția chirurgicală

De obicei foarte activă pe rețelele sociale și obișnuind să împărtășească tot ceea ce face cu susținătorii săi, de data aceasta, după intervenția chirurgicală, Andreea Marin a ales să fie extrem de discretă și a postat o imagine cu ea zâmbind.

„Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi.

Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi.

La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital? Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale de la @sanador.romania , care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în “casa” lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e-adevărat că eu caut pe cat posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta. Se știe că munca mea implică uneori si contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea, Mulțumesc!”, a scris Andreea Marin, pe Instagram, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sa treaca pe la azil la Irinel sai prezică viitorul
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
2740453063
5/49
1646443322-02-20242 3 4 8 1 5 1
joker
6212361539