REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Andreea, o tânără româncă din Italia, este de negăsit de un an de zile

Andreea, o tânără româncă din Italia, este de negăsit de un an de zile

Ana Maria LIPAN 13 martie 2023 | 11:14 2491

Despre Andreea Rabciuc, o tânără româncă din Italia, campioană la tir, nu se mai știe nimic de fix un an de zile. O poveste peste care, după ce a fost extrem de mediatizat în primele luni de la dispariție, s-a așternut, încet-încet, liniștea. Totuși, există o mamă, Georgeta, care încă își așteaptă fiica să se întoarcă acasă sau măcar să știe ce s-a întâmplat cu ea.

Andreea, o tanara romanca din Italia, este de negasit de un an de zile

Andreea lipsește de acasă de 365 de zile, nu și-a putut sărbători împlinirea celor 28 de ani alături de cei dragi, în decembrie, informează observatornews.ro.

Urmele ei s-au pierdut pe 12 martie 2022, zi în care a fost văzută pentru ultima oară îndepărtându-se pe Montecarottese, după o noapte tulbure în rulota din curtea unei ferme, alături de proprietarul Francesco, prietena ei Aurora și iubitul Simone Gresti, singurul suspect.

Este foarte neclar ce s-a întâmplat în acea noapte dintre vineri și sâmbătă.

Potrivit qdmnotizie.it, tânăra s-ar fi certat cu logodnicul italian, care a decis apoi, la ora 5.20, să meargă să cumpere bere cu Aurora în Jesi.

Dispariția Andreei Rabciuc: un an de tăcere

La întoarcere, însă, Andreea, care între timp a rămas în rulotă cu Francesco, în videoconferință cu Aurora, era și mai agitată. Vrea să plece, telefonul ei este în mâinile iubitului Simone, care încearcă să o împiedice să plece, el ar vrea să-l sune pe partenerul mamei sale să vină să o ia. Dar Andreea pleacă până la urmă, pe jos, pe drumul Montecarottese, spre Moie, singură, fără bani și fără telefon, care îi va fi restituit mamei sale abia duminică.

Cert este că din acea dimineață de sâmbătă, 12 martie 2022, despre Andreea Rabciuc nu se mai știe nimic. Au început căutările, care s-au încheiat după șapte zile pe motiv de plecare voluntară. Primul punct de cotitură în dosar avea să vină la o lună de la dispriție, pe 13 aprilie, când toți cei care au participat la petrecerea din seara respectivă au fost chemați la secția de poliție din Jesi.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108