REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Andreea Tonciu a explicat de ce a ajuns să se certe cu Adriana Bahmuțeanu

Andreea Tonciu a explicat de ce a ajuns să se certe cu Adriana Bahmuțeanu

A.F. 27 martie 2023 | 00:00 735

Andreea Tonciu a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, din postura de asistentă TV, însă mai târziu a făcut parte și din alte proiecte TV, participând chiar la „Survivor România”.

Andreea Tonciu a explicat de ce a ajuns sa se certe cu Adriana BahmuteanuAndreea Tonciu și Adriana Bahmulțeanu

Invitată în cadrul podcastului moderat de Viorel Grigoroiu, Andreea Tonciu a vorbit pentru prima oară despre neînțelegerile dintre ea și Adriana Bahmulțeanu.

Cele două au împărțit în urmă cu mai mulți ani același platou, pe vremea când bruneta era asistentă TV în cadrul emisiunii moderate de fosta soție a lui Silviu Prigoană. Andreea Tonciu a trecut printr-un moment pe care nu l-a uitat niciodată și care a afectat-o foarte mult.

„Am fost dată afară în direct. A fost pe bune. Pentru că nu vreau să fiu înțeleasă greșit, am fost dată afară nu că stăteam apatică și nu aveam chef să prezint vremea, (…) eu reacționez numai când mi se face ceva.(…) Nu mai suportam, Adriana se lua de nasul meu, începuse să mă deranjeze.

Veneam la muncă cu bună dispoziție și în timpul emisiunii se găsea Adriana să îmi zică că aveam nasul mare, că de ce nu mă operez.

Și mă deranja. Am acceptat. Sunt omul care accept o dată, de două, de cinci. Mă, dacă vezi că mă deranjează și că nu-ți răspund cu aceeași monedă, că nu poți să faci glumele pe care tu le vrei, oprește-te, te rog. În dimineața aia eram chiar foarte supărată.

Zic: «Am acceptat atâtea, de ce să mai accept?». Și d-aia n-am vrut să prezint vremea, ți-o zic sincer!”, a povestit Andreea Tonciu, în podcastul menționat. În prezent, relația dintre Andreea Tonciu și Adriana Bahmuțeanu este una bună, fiind acum prietene, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Una mai urata ca alta!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468