REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Andreea Tonciu, atacată la fast-food. Ce a pățit vedeta

Andreea Tonciu, atacată la fast-food. Ce a pățit vedeta

Replica API 13 septembrie 2021 | 15:43 1647

Andreea Tonciu a trecut printr-un incident șocant chiar la secțiunea drive-through a unui fast-food din Capitală. Fosta asistentă TV a fost atacată de un tânăr după ce a refuzat să facă un TikTok cu el. Acum, bruneta este hotărâtă să ia măsuri legale împotriva individului.

Andreea Tonciu

Andreea a fost atacată la un fast-food, la care venise să-și ia cafea. Plină de nervi, bruneta a povestit incidentul îngrijorător pe InstaStory.

Grăbită să-și bea cafeaua de dimineață, Andreea Tonciu a mers la un fast-food din zona Dristor a Capitalei pentru a-și comanda băutura la secțiunea drive-through. Înainte să ajungă la ghișeu, bruneta a observat că este urmărită de doi tineri. Cei doi au venit lângă mașina fostei asistente și i-au cerut să filmeze un TikTok cu ei, iar aceasta a refuzat politicos, dar tinerii au insistat, aparent.

Refuzul ei s-ar datora mai ales pandemiei, ea fiind foarte precaută de când, atât ea cât și familia ei s-au luptat cu boala.

„M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, le-a povestit Andreea Tonciu urmăritorilor ei de pe Instagram, scrie spynews.ro.

Andreea Tonciu a fost atacată de tânăr la ghișeul fast-food-ului

Unul dintre ei a insistat în continuare, iar după un alt refuz al vedetei, a decis să se răzbune cu ce avea la îndemână. Din spusele brunetei, individul a vărsat o sticlă de suc pe ea și pe mașină.

„Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu. M-am oprit, mi-am dat comandă de cafea, am plătit a celălalt ghișeu cafeaua, ei tot veneau după mine și îmi cereau TikTok. Vorbeau și foarte urât. Am fost să-mi ridic cafeaua, am deschis geamul la mașină și unul dintre băieți a venit iar la geamul meu și tot îmi repeta că el vrea TikTok cu mine. L-am refuzat foarte frumos și l-a un moment dat, avea o sticlă de suc în mână, a deschis sticla și a aruncat pe mine, pe mașină”, a mai spus, bruneta, vizibil încă nervoasă după incident.

Bruneta nu vrea să lase fapta nepedepsită

Indignată de situația în care s-a aflat, Andreea nu are de gând să lase lucrurile așa. Vedeta susține că se va folosi de filmările de pe camerele de supraveghere ale fast-food-ului pentru a identifica, astfel încât acesta să răspundă penal.

„În ce lume trăim?! În ce țară trăim, dacă am ajuns să fim atacați pe stradă că nu se poate face un TikTok. (...) Băiatul va răspunde penal pentru tot ce a făcut, credeți-mă!”, a subliniat, revoltată, Andreea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Andreea draga lasa tik-tok mai bine faci un FLYK-FLOK
0
0
revoltata andreea borfet de club .ea si cu buruiana acum toate duamne ii faceau pe baieti pe banda rulata contra diverse sume Vad ca are si fani pe aici ..
1
0
Astora doi l-i se pare corect ce au facut golani aia ?
4
3
eu am crezut k ma invita la o cafea, in parc , si apoi la una mica
3
5
Hai ca-mi place pana si bulevardistele o i-au pe cocoasa !
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272