REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Andrei Marga, urmărit penal pentru declarația despre Ucraina? Consilierul lui Zelenski îl numește 'naftalină politică'

Andrei Marga, urmărit penal pentru declarația despre Ucraina? Consilierul lui Zelenski îl numește 'naftalină politică'

Replica API 18 septembrie 2022 | 21:07 2460

Fostul ministru de externe al României, Andrei Marga, trebuie să înțeleagă perspectiva răspunderii penale pentru apelurile sale de divizare a Ucrainei, informează Agenţia RBC-Ucraina, citind mesajul consilierului șefului biroului președintelui ucrainean, Mihailo Podoliak, publicat pe Twitter.

Andrei Marga

„«Criza agenților» determină Rusia să scoată din dulap chiar și cea mai uitată naftalină politică. Dacă românul domn Marga își face declarațiile "cu toată responsabilitatea", atunci trebuie să înțeleagă și perspectiva răspunderii penale pentru încălcarea integrității și suveranității unui alt stat”, a scris acesta, potrivit Rador, citează stiripesurse.ro.

Amintim că, sâmbătă, Andrei Marga a îndemnat Ucraina să cedeze o parte din teritoriile sale Rusiei, Poloniei, României și Ungariei.

„Spun cu toată responsabilitatea că Ucraina se află în frontiere nefireşti. Ea trebuie să cedeze Transcarpatia - Ungariei, Galiția - Poloniei, Bucovina - României și Donbasul și Crimeea - Rusiei. Acestea sunt teritorii ale altor țări, altfel vor fi conflicte”, a spus Marga.

Ministerul de Externe român a calificat apelul lui Marga ca fiind contrar poziției oficiale a țării și principiilor de bază ale dreptului internațional.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie sanctionat.Este o rusine a Romaniei.
0
1
Se face prea multa discutie pe declaratia prof. Marga!E opinia dansului pe baza celor invatate la istorie,dar care nu schimba cu nimic granitele.Intradevar nu era un moment bun pentru aceasta declaratie,si nici locul!Libertatea cuvantului in Romania Democrata mai exista,nu stiu in Ucraina sau Rusia!!
0
0
Are dreptate omul! Cine e idiot si pupincurist sa puna mana pe cartile de istorie si o sa vada cum sta adevarul!
1
0
marga este spion rus,conserva kgb,ca multi din psd si guvern!!!
0
2
Lasati Ucraina sa se concentrze pe lupta cu dusmanu mondial. Dupa, sigur se vor regla si diferentele legate de granitele nefiresti, tezaur si alte samavolnicii tovarasesti.
1
0
Vor sa spuna ca nu au teritorii luate cu forta armelor de la statele citate de Marga si dupa semnate acte cu kalasnikovul in coasta amaratilor????
0
0
Ucraina democratia ?! Bagam pumnul in gura ,arestam ,torturam libertatea de opinie, se vede ca sunt frati de sange cu rusii.
0
0
Andrei Marga nu a fost ministru de externe, a fost ministru invatamantului in Guvernul CDR.
0
0
Romania tara tuturor posibilitatilor, urmarim penal pe unul care vrea reintregirea teritoriilor pierdute....dar protejam toti tradatorii de tara ....tic-tac, tic-tac, nu mai e mult si o sa dati socoteala slugilor
0
0
asta e lavrov al nostru! alt idiot
2
0
ce l-a apucat si pe asta sa agite acum apele? De ce n-a spus-o inainte de semnarea tratatului cu Ucraina?!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108