REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Joi, 22 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6647
5.4° Constanța Joi, 22 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6647
 

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor

A.F. 1 decembrie 2023 | 00:00 193

Cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, îl readuce în faţa juriului şi al telespectatorilor pe Andrei Ungureanu aka Omul cu Tourette, câștigătorul sezonului 9 iUmor, care a ajuns la inima a milioane de români. Andrei revine la iUmor în postura de invitat special, cu un număr umoristic de zile mari, care va stârni hohote de râs.

Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette, invitat special in cea mai noua editie iUmorAndrei Ungureanu

Jurații s-au bucurat nespus să îl revadă pe scena iUmor pe Omul cu Tourette, iar Bordea, încă după primele replici, a mărturisit despre invitat: ,,A reușit să transforme o boală într-un talent artistic!”.

După un schimb de replici savuroase cu unul dintre jurați, invitatul a stârnit hohote de râs în rândul celor prezenți: „Natanticule, tu îmi știi declanșatorii și mă provoci! Îmi strici numărul! Eu am trigges-urile mele și tu mi le spui pe ale tale?!”.

Când a aflat că este câștigătorul sezonului 9 iUmor, Andrei a avut o reacție de milioane: ,,Pentru mine, premiul iUmor înseamnă enorm. A fost și încă este o rampă de lansare și m-a ajutat enorm să ajung unde am dorit și încă îmi doresc să fac stand-up.

Vă mulțumesc și pentru mesajele și comentariile pe care le-ați trimis. O să îmi iau timp și o să vă răspund tuturor, pentru că meritați toată atenția. Doar datorită vouă mă aflu aici!”, a spus el, la acel moment.

Cel de-al 15-lea sezon iUmor continuă în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
733481553
5/49
1646443318-02-20245 0 4 1 8 3 2
joker
27328183039