REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Andronescu revine asupra declarației despre plagiate

Andronescu revine asupra declarației despre plagiate

Replica API 5 ianuarie 2019 | 03:52 504

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a ținut joi să precizeze că „dezavuează” plagiatul, după ce într-un interviu recent a spus că plagiatul este o problemă minoră.

„Pentru că eu am avut anterior o exprimare poate nu suficient de clară, vreau să spun răspicat: dezavuez această practică. Nu am suficiente pârghii, dar prin legislaţia pe care o vom promova trebuie să întărim exigenţa universităţilor pentru că acolo sunt toate pârghiile şi sper să nu mai avem asemenea cazuri deloc în sistemul de învăţământ pentru că, fără îndoială, este o practică nefericită”, a spus, joi seară, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sex la scoala,,sex la primarie,,sex la parlament,,si sex la facultate.
1
0
am o varsta mult mai inaintata decat a dvs, dar nu va inteleg- principiile, coloana vertebrala, demnitatea cum le traduceti?
3
0
Tata Katrina, lasa lumea vie, tineretul sa-si vada de viata si de viitor! Mata si cu alalalt de la externe, melescanu, scapati de la Antipa vedeti-va de parastase, pomelnice si colive...Vezi ca zilele astea trebe sa mergi sa te spovedesti sa nu mori nespovedita si nempartasita. Macar popa sa te ierte pentru cate prostii si rele ai mai facut femeie nesabuita!
4
0
Care a contribuit activ, in mai multe randuri, la "modernizarea" invatamantului romanesc....acum dezavueaza plagiatul....nu i-ar fi rusine !! Si inca e ministru invatamantului...Doamne apara si pazeste ce a mai ramas din invatamant !
10
0
Ar fi lumea plina de somitati daca nu s-ar si copia, iar de atata desteptaciune ar bubui planeta. Si apoi voi astia p....i cu carul care ocupati functii in stat ati trage la caruta.
6
0
Ce bine e cand se da shpaga la bac
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212