REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 18 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6764
21.4° Constanța Marți, 18 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6764
 

Angajări în Poliţia Română: Peste 1500 de posturi scoase la concurs

Angajări în Poliţia Română: Peste 1500 de posturi scoase la concurs

Replica API 3 septembrie 2021 | 23:25 18988

Angajări Poliţia Română 2021. Peste 1500 de posturi sunt scoase la concurs în şcolile de poliţie, în perioada 2 septembrie - 3 noiembrie 2021, scrie stiripesurse.ro

Angajări Poliţia Română 2021. În perioada 2 septembrie – 3 noiembrie 2021, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele 2 unități de învățământ preuniversitar ale Poliției Române: Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" – Câmpina și Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" - Cluj-Napoca.

Numărul de locuri, defalcat pe școli, este următorul: 1.292 la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" – Câmpina și 300 la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" - Cluj-Napoca.

"Cererile tip de înscriere se transmit exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, în perioada 2-14 septembrie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Unitățile de recrutare vor posta pe site-ul oficial adresa de e-mail la care se vor transmite aceste cereri. Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

Lista cu unitățile de recrutare se regăsește aici - https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor, iar, la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite", se arată într-o informare a Poliţiei Române.

Probe fizice şi centrele zonale de selecţie

Proba de evaluare a performanței fizice va fi susținută în perioada 29 septembrie – 5 octombrie 2021, indiferent de unitatea de învățământ pentru care candidatul a optat, în centrele zonale de selecție, astfel:

- Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” - pentru candidații din Municipiul București și județele: Argeș, Călărași, Constanța, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Teleorman, Tulcea;

- Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina - pentru candidații din județele: Brașov, Brăila, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Galați, Prahova, Vrancea;

- Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca - pentru candidații din județele: Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu;

- Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea - pentru candidații din județele: Arad, Bihor, Caraș-Severin, Satu Mare, Timiș;

- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani - pentru candidații din județele: Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea;

- Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni - pentru candidații din județele: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui.

Rezultate finale până la 3 noiembrie 2021

Candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice vor susține proba de evaluare a cunoștințelor la data de 9 octombrie 2021, iar rezultatele obținute vor fi postate pe site-ul oficial al unității de învățământ pentru care optează.

Examinarea medicală se realizează în ordinea descrescătoare a notelor finale, în perioada 11 - 31 octombrie 2021.

Rezultatele finale ale admiterii se afișează la sediul unităților de învățământ și se postează pe site-ul oficial al acestora, până la data de 3 noiembrie 2021.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul MAI, pe site-ul Poliției Române, precum și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:

Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina – http://www.scoalapolitie.ro/.

Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" Cluj-Napoca– http://www.scoalapolcj.ro/.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oo au osapatari si paznici domnii interlopi
1
0
Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Manu stie!Poate afla si Neacoita primarul de carton!
3
0
Cat mai e spaguta???
4
0
carne de tun fresh
3
0
O armata de saltele
6
0
Toti ca Sfanta iVancea si Sfanta iVANCEAu, Sfanta Elefteria, Sfanta Cezara, Floarea din Politie, toti vedete pe utub...
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616