REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Angajat al primăriei Cumpăna, abonat la mașina Poliției Locale?! Reacția primăriei!

Angajat al primăriei Cumpăna, abonat la mașina Poliției Locale?! Reacția primăriei!

Replica API 27 august 2019 | 15:28 646

Poliția Locală din Cumpăna, servicii de taximetrie pentru o angajată a administrației locale, pensionară, de altfel! Mai mulți cetățeni din localitate s-au revoltat după ce au sesizat că angajata primăriei, care are 70 de ani, beneficiează de serviciile Poliției Locale în interes personal, în sensul că este luat în fiecare dimineață de la domiciliul său, de pe strada Viilor, de către mașina din dotare și transportată până la sediul primăriei, acolo unde îți desfășoară activitatea. Mai mult, spun cetățenii, femeia beneficiază de servicii și seara, la finalul programului. ”Sunt curioasă ce funcție deține doamna în primărie de vine mașina de poliție în fiecare zi și o ia de acasă și o duce la serviciu ? Oare nu trebuia să se facă altceva cu aceste mașini?”, se întreabă o femeie din Cumpăna.

Reprezentanții primăriei susțin că nu este un caz generalizat, iar mașinile din dotare sunt folosite, într-adevăr, însă în unele situații, din cauza necesității rezolvării urgente a unor probleme de interes local, de cele mai multe ori neprevăzute. ”Biroul de Poliție Locală Cumpăna funcționează ca autoritate a administrației publice, în interesul comunității locale, exclusiv pe baza și în executarea legii. În acest sens, competențele instituției se subsumează efortului conjugat al autorităților publice locale referitor la apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății (private și publice), a prevenirii și descoperirii infracţiunilor. Astfel, pentru ca entitatea să gestioneze cat mai corect atribuțiunile legate de interesul colectivității ce o reprezintă și să îndeplinească sarcinile multiple ce-i revin, se impune ca toate resursele de care dispune să fie canalizate îndeplinirii scopului pentru care au fost destinate. Referitor la cazul punctual prezentat cu privire la folosirea autovehiculelor Biroului Politiei Locale Cumpăna pentru deplasarea unor angajați ai Primariei comunei Cumpăna, facem precizarea că, în unele situații, din cauza necesității rezolvării urgente a unor probleme de interes local, de cele mai multe ori neprevăzute, s-a impus luarea măsurii aducerii de urgență de la domiciliu a personalului din cadrul instituției, folosindu-se în acest scop mijloacele de transport aflate în dotare. Facem precizarea că situația prezentată nu are un caracter general, deplasările fiind punctuale si numai când situația nu a putut fi rezolvată în alt mod, fară a fi perturbate în nici un fel activitățile specifice desfășurate de lucrătorii din cadrul compartimentului sus menționat”, au transmis, la solicitarea reporterului Replica, reprezentanții Primăriei Cumpăna.

”Vă asigurăm că vom face eforturi susținute pentru creşterea gradului de siguranță și protecție a cetățenilor în vederea instaurării unui climat de ordine şi liniște publică pe teritoriul comunei, obiective de interes public major in vederea apărării valorilor morale protejate de lege si menținerii unui mediu de viața sănătos”, a mai transmis Primăria Cumpăna.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Casele evacuate le pazeste cotea vasilica , ei au treaba , sunt doar Uber !
5
0
Cumpana, comuna unde legea nu exista!
8
2
Nu este prima care are masina politiei la scara. Mai sunt si multi alti angajati din primarie care au masina la cheremu lor.
6
2
Fara zahar. Pai stati linistiti dragilor pt ca la DAJ CONSTANTA javrele alea doua care conduc fokosesc masina in scopuri personale adica sa mearga sa ii incalzeasca mancarica lu fiesa Sonica si Bruchental sa isi ia plodul de la gradi si de la inot cu angajatii DAJ si masina din dotarea institutiei si daca r fi sibgurul exemplu. Apropo Antonia ai divortat nu se mai vede masinuta scumpa pe declaratia de avere asa-i. O sa iti vina randul cat se curand. O sa pleci ca Parpala Boris
6
0
Pensionarii nu trebuie sa mai lucreze in sistemul bugetar. Guvernul nu intelege acest lucru si rau face. Tinerii absolventi nu au locuri de munca din cauza acestor pensionari.
9
1
Stamate claudiu
4
0
Pai nu se tot plange sindicalistul ala al lor ca : "salariile sunt mici,masinile sunt vechi,cota de benzina mica"si acum veniti si voi sa ii invatati ce au voie sa faca si ce nu.
5
2
lasati, ca stim noi cum foloseste politia locala masinile in interes personal, o sa va trimitem poze sa vedeti
7
0
Doi ani am avut si eu in primire masina politiei locale. Bagam de 200 de lei cel putin benzina din banii mei, nu erau bonuri de benzina decat prima saptamana. Cauciucurile iarna am pus de la masina pesonala. O spalam in curte din apa platita de mine. Huse si covoare tot de la mine bani. Acum ... prostii nu au de unde sa stie dar propbabil ar fi comentat daca duceam o colega de 70 de ani la munca. Pentru ca ei au timp , nu le place munca si trebuie sa munceasca batranii. P.S. Nu sunt in Cumpana ci in Mangalia, La Cumpana e Mariana, nu au cum sa se intample lucruri anormale. O zi buna.
2
12
Si la Constanta la fel
6
3
nu e singura localitate in toate aproape se face la fel ba se cara bolnavi ba se foloseste in alt scop dar nu se face pentru ceeace a fost creat parerea mea trebuie desfiintata
6
1
Si uite asa, prin cuvinte multe si frumos spoite, v-a prostit madam Giju s-o votati. Si o s-o votati iar ca deh, in caz de urgente puteti suna la primarie pt un drum la mall, la buticul din localitate sau ma rog, unde urgenta impune. Bezna in creieri.
13
2
Chiar ne iei de prosti
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108