REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.5° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Angajata MAPN, prinsă beată la volan, a fost arestată

Angajata MAPN, prinsă beată la volan, a fost arestată

Valentina CAMARA 14 aprilie 2023 | 09:36 7435

Angajata MAPN, care s-a urcat beată la volan şi a lovit un biciclist pe o stradă din Vatra Dornei, județul Suceava, a fost arestată preventiv.Potrivit Parchetului Militar Iaşi, femeia va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

 

Angajata MAPN, prinsa beata la volan, a fost arestata

Avea o alcoolemie de 3,35 în sânge în momentul accidentului.Marţi seară, pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei, un bărbat de 65 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului, pe lângă bicicletă, a fost lovit de o maşină condusă de către o femeie în vârstă de 31 de ani.

 

Angajata MAPN, prinsa beata la volan, a fost arestata

În urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, iar şoferiţa a părăsit locul accidentului.Femeia a fost găsită la câteva sute de metri de locul accidentului şi, potrivit martorilor citaţi de Radio Dorna, dormea cu capul pe volan.Poliţiştii au testat-o cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentraţie de 1,72 mg/ l alcool pus în aerul expirat.Şoferiţa este militar profesionist, angajată în cadrul unităţii militare din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa- Năsăud.În cauză se efectuează cercetări pentru "conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate", "vătămare corporală" şi "părăsirea locului accidentului", cercetările urmând a fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar, potrivit ziare.com.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BETIVANCKA UMBLAEASH IN VANGA CU O KOTORANGA
0
0
Pe nesimțită de bețivancă Macovei, nu o vedem la țuhaus. Lasati-ne cu o necunoscută de la MAp.N. A băut și ea de necaz, gandindu-se la solda de rahat pe care o are.
1
0
Incredibil ce putori lacome și bețive are statul reeducat gata eșuat dirijat de kronkanis americanul de sud
0
0
Pai bine, Fitzuica Replica și M I R E L A. P A S C A L , v- am spus că pe voi vă invită Cocean la el în birou și va da ce să scrieți, adică să-i îndobitociți pe provinciali cum că IPJ CTA face și drege. Mai lipsește ca Cocean sa o ceara de mireasa intr-un Mercedes al miliției. Replica, tare ii mai pupați in cuurulet pe ăștia de la IPJ. SUNT îndreptățit să vă întreb: va da abțibild de pus pe mașină cu liberă trecere prin Constanta? Va scăpa de amenzi? Eu sunt sigur că da. Am dreptul la o părere. De aia ați făcut Fitzuica asta: pentru bani și relații.
3
0
Mango Jerry
4
1
Alți civili au facut accidente mortale si sunt bine merci , se credeau piloți de formula 1, asta macar s-a culcat
10
5
ASTEPTA PENSIA ANTICIPATA CA ERA PROFESIONISTA,DE AIA AVEA ALCOLEMIE MARE,EU AM UN VECIN CARE ACUM CEVA ANI ,CAND MAI AVEA MASINA,VENEA ATAT DE BEAT CU MASINA SI STRIGA LA SOTIE SA IL SCOATA DIN MASINA,ERA IMBRACAT IN HAINA MILITARA CA ASA NU IL OPREA POLITIA,ACUM MAI ESTE ,FACE TURE INTRE BLOC SI CARCIUMILE DE LA HIDROTEHNICA,CA E PENSIONAR MILITAR LOGIC
15
6
Bah esti nebun, ce alcoolemie avea?
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468