REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.1° Constanța Lun., 17 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6763
29.1° Constanța Luni, 17 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6763
 

Angajata unei săli de jocuri a rulat banii din gestiune la aparate!

Angajata unei săli de jocuri a rulat banii din gestiune la aparate!

Victor ROTARU 27 mai 2024 | 00:00 4551

Jocurile de noroc reprezintă unul dintre cele mai mari vicii cu care se confruntă în ultimul timp românii. După cum spune zicala „Ține-ți prietenii aproape, iar dușmanii și mai aproape”, Ioana R., s-a angajat în cadrul unei astfel de săli, de unde a furat peste 21.000 de lei din casă. Din această sumă, 7 .000 i-a jucat la păcănelele din sala la care lucra, iar restul de 14.000, i-a jucat online, crezând că va avea mai mult noroc, pierzând în final toți banii.

Angajata unei sali de jocuri a rulat banii din gestiune la aparate!

Ioana R., în calitate de supraveghetor de jocuri al S.C. Fair Play Game S.R.L., având printre atribuțiile de serviciu  gestionarea sumelor de bani rezultate din desfășurarea activității și-a însușit din gestiunea societății suma de 7.761 de lei, pe care a folosit-o în interes personal, iar în aceeași zi, cu ocazia desfășurării activității de gestionar în cadrul S.C. Gioland Sport S.R.L., și-a însușit din gestiunea societății suma de 14.168 de lei, reprezentând încasările provenite de la clienți, sumă pe care a folosit-o în interes personal, pentru a juca online la ruletă, cauzând astfel un prejudiciu de 21.929 de lei.

Audiat în cursul urmăririi penale, reprezentantul firmei S.C. Fair Play Game S.R.L., a declarat că  societatea  pe care o administrează are ca obiect  principal de activitate pariuri sportive și jocuri de noroc și deține mai multe puncte de lucru pe raza județului Constanța. În cursul anului 2019 își desfășura activitatea, în baza unui contract de asociere în  participaţiune și S.C. Gioland Sport S.R.L., societate cu același obiect de activitate.

În anul 2018 a fost angajată Ioana R. pe funcția de supraveghetor de jocuri, pe perioadă nedeterminată. Conform fișei postului, aceasta avea printre atribuții efectuarea plăților corespunzătoare câștigurilor obținute de client, gestionarea sumelor de bani rezultate din desfășurarea activității, având totodată obligația de a răspunde de sumele de bani primite ca fond de premiere, precum și de sumele de bani rezultate din desfășurarea activității.

Angajata unei sali de jocuri a rulat banii din gestiune la aparate!

Reprezentantul firmei a mai adăugat faptul că pe 3 iunie 2019,  la momentul ieșirii din tură a Ioanei R., o altă angajată a observat că lipsesc sumele de 14.168 de lei din încasările S.C. Gioland Sport S.R.L. și respectiv 7.761 de lei din încasările S.C. Fair Play Game S.R.L., motiv pentru care l-a contactat telefonic și i-a adus  la cunoștință lipsurile din gestiune. Urmare a apelului, s-a deplasat la punctul de lucru și a luat legătura cu Ioana R. care a declarat verbal faptul că a  luat din gestiunile societăților cele două sume de bani, pe care le-a  folosit la jocurile de noroc din cauza situației materiale precare, sperând că va câștiga și își va acoperi datoriile acumulate.

Audiată în cursul urmăririi penale, Ioana R. a recunoscut comiterea infracțiunilor. Aceasta a relatat că în perioada decembrie 2018-iunie 2019 a fost angajată în firma S.C. Fair Play Game S.R.L. în funcția de supraveghetor de jocuri de noroc. În același sediu își desfășura activitatea și S.C. Gioland Sport S.R.L., care avea același obiect de activitate. La Gioland Sport, Ioana R. nu a fost angajată cu contract individual de muncă, însă presta activități lucrative, respectiv încasa sume de bani reprezentând contravaloarea biletelor online. La data de 2 iunie 2019, în timp ce se afla în timpul programului de muncă, a jucat suma de 7.761 lei din încasările S.C. Fair Play Game S.R.L., la mai multe aparate tip slot machine, sumă de bani pe care nu a putut să o restituie întrucât nu a câștigat. În aceeași zi, a jucat  online, la jocul de ruletă, suma de 14.168 de lei, provenind din gestiunea S.C. Gioland Sport S.R.L., sumă de bani pe care a pierdut-o. A doua zi, cu ocazia efectuării inventarului la S.C. Fair Play Game S.R.L. s-a constatat lipsa din gestiune a sumei de 7.761 de lei. În aceeași zi s-a întocmit registrul de casă la S.C. Gioland Sport S.R.L. și s-a stabilit o lipsă în gestiune în valoare de 14.168 lei.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să o condamne pe Ioana R. la un an de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa fuga în Anglua ,ca asa fac toți,fura și fug acolo !
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616