REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ANGAJAȚI RAEDPP, AMENINȚAȚI de un BĂRBAT din Henri Coandă

ANGAJAȚI RAEDPP, AMENINȚAȚI de un BĂRBAT din Henri Coandă

Replica API 29 ianuarie 2021 | 23:11 3651

O constănțeancă a ajuns în fața instanței pentru a solicita un ordin de protecție împotriva soțului ce o agresa fizic, verbal dar și psihic. Mai exact, este vorba despre un cuplu domiciliat în cartierul Henri Coandă, acolo unde au și avut loc majoritatea scandalurilor cauzate de gelozia extremă a bărbatului. Unul dintre scandalagii a amenințat și angajații RAEDPP.

Între părțile din prezenta cauză și anume, Sevim S, în calitate de reclamantă, și Givan S., în calitate de pârât, există o relație conflictuală de 4-5 ani, ce este alimentată periodic de gelozia bărbatului. În excesele de furie, acesta își agresează soția fizic, verbal dar psihic, în fața copiilor, a familiei, dar și a colegilor de la muncă. Pe lângă acestea, bărbatul o urmărește în permanență și face scandal ori de câte ori i se năzare pe câte ceva.

Cum s-a ajuns în instanță

Ultimul incident a fost chiar în fața reprezentanților RAEDPP. În data de 18 ianuarie 2021, a fost la RAEDPP să încerce să facă demersuri pentru a lua o locuință sau pentru a putea să beneficieze de contractul de închiriere în care este locuința familiei, întrucât tatăl său a izgonit-o de acasă. Bărbatul a aflat că se află la sediul RAEDPP din cartierul Henri Coandă și a început să o amenințe și să amenințe și personalul din acea instituție, find nevoiți să sune la 112 pentru ca acesta să fie îndepărtat.

Bărbatul își înjosește soția, la locul de muncă

Pentru că aveau o situație materială precară, femeia și-a dorit să le asigure strictul necesar copiilor, s-a angajat, iar la fiecare loc de muncă pârâtul venea și provoca un scandal fără temei, de cele mai multe ori pe fondul unei gelozii nefondate. Când își găsea loc de muncă, o urmărea, venea la locul de muncă, țipa și o brusca, fiind nevoită mereu să renunțe tocmai pentru că îi era rușine de atitudinea lui și de faptul că majoritatea șefilor nu puteau accepta aceste ieșiri necontrolate.

O bătea cu bestialitate

Starea de temere a femeii este una continuă deoarece soțul o amenință zilnic, o lovea cu pumnii în cap pentru a nu îi lăsa leziuni vizibile la nivelul corpului. Amenințările sunt atât verbale cât și fizice și psihice. Reclamanta precizează că pârâtul i-a înfipt, în trecut, un cuțit în picior, iar anul trecut i-a spart capul. Femeia învederează instanței că pârâtul țipă, urlă și spune tuturor că aceasta vide droguri împreună cu fiul ei. Are o viață de coșmar alături de pârât, și niciun locatar din cartierul Henri Coandă nu are liniște din cauza lui.

Cei doi au un copil împreună

Cei doi au împreună doi copii, dintre care unul minor, Moamer S., în vârstă de 14 ani. Cu privire la copilul minor, din probele administrate, nu rezultă că minorul a fost agresat fizic sau verbal. Totodată, instanța reține că celălalt copil al părților este major, iar în prezent nu mai locuiește cu părțile.

Nu este singurul ordin de protecție împotriva bărbatului

Givan S. nu este prima dată în fața instanței, soția sa făcând demersuri și în anul 2019 pentru emiterea unui ordin de protecție. Mai exact, comportamentul violent a fost reținut și în considerentele Sentinței civile din anul 2019 în care s -a dispus emiterea unui ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni.

Ce a hotărât instanța

Instanța a admis cererea formulată de Sevim S. împotriva soțului ei, Givan, și a emis un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni. Astfel, bărbatului i-a fost impus să păstreze o distanță minimă de 60 de metri față de femeie, de locuința acesteia din cartierul Henri Coandă dar și față de locul ei de muncă.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mutati in plm cacatu asta de cartier in delta..ciori care put
5
0
Un ratat, asa fac ratatii sa isi dovedeasca lor ca ar avea valoare isi bat nevestele si le.urmaresc. bai ratatule du te ma la munca, fa ceva nu mai umbla cu prostii diatrusule, ratatule, bun de nimic, gunoiule
7
0
moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor! moarte tiganilor!
9
0
cand puteti sa-i executati!
9
0
MASCARICIULE FMM DE DROGAT UNDE PLM AI MAI VAZUT GHETOU IN MIJLOCUL ORASULUI , AI NEOROCIT ORASUL PT VOTURILE PUTOTILOR SA IESI DE LA PARNAIE IN BASTON BAH
23
0
Mutati henry coanda in palas, la oierie. Nu in buricul orasului. Scursuri umane, asistati social. Vine ambulanta de cateva zeci de ori pe zi la ei, ca au numai drepturi. Totul moca. In schimb, mizerie, galagie , infractionalitate.
33
1
ce va bateti capul cu ciorile astea ?mutati in pl mea pe o insula ,sau la marginea orasului,in ghetou ,cu gard ,scosi la munca .pl mea Mazaroiule ,ai bagat ciorile astea imputite in buricul Constantei.scosi pe plantatie .prin oras,statiuni, la curatat ,maturat..."EU NU POT MUNCI CA SUNT BOLNAVA CU TOATE BOALELE".
36
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614