REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Angajații ANAF ies în stradă în plină criză a colectării

Angajații ANAF ies în stradă în plină criză a colectării

Virgil STOIAN 22 august 2023 | 08:35 1511

Sindicaliştii din Administraţia Fiscală organizează marţi dimineaţa, între orele 8:00 şi 10:00, o grevă de avertisment în toată ţară, iar timp de o oră, de la 9:00 la 10:00, va avea loc un miting de protest în faţa Ministerului Finanţelor.

Angajatii ANAF ies in strada in plina criza a colectarii

"Motivele sunt mai multe, sunt mai vechi, le-am tot anunţat în ultimele luni. Am tot încercat să negociem cu Guvernul, nu am reuşit. Noi vrem să păstrăm locurile de muncă, să păstrăm veniturile şi un statut propriu", a declarat, luni, pentru AGERPRES, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Fiscală "Solidaritatea", Dorin Modure.

Se poate ajunge la blocaj total

El a afirmat că acestea nu sunt cereri nerealizabile şi că au oferite soluţii pentru solicitări, iar "următorul pas posibil este greva propriu-zisă".

"După aceasta trebuie să treacă minimum două zile şi putem să declanşăm greva propriu-zisă. Probabil către asta ne vom îndrepta, dar este de durată, trebuie să rezolvi nişte proceduri, trebuie să vedem dacă Guvernul este dispus să discute cu noi şi să mai rezolve din solicitări sau nu. Deci nu ştim ce va fi în viitor, dar următorul pas posibil este greva propriu-zisă", a declarat Dorin Modure.

Peste 15.000 de angajaţi din structurile Ministerului de Finanţe din toată ţara au declanşat proteste spontane în data de 11 august, nemulţumiţi de măsurile propuse de Executiv pentru reducerea cheltuielilor bugetare, în condiţiile în care acestea ar putea afecta peste 22.000 de persoane din sistem, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Dati-i afara pe toti ! S-au saturat de stat cu fundul pe scaune ? Sa treaca la sapat santuri si turnat asfalt, acolo este nevoie de forta de munca !
5
0
Un lider de sindict care ii reprezinta pe astia a spus ca ei sunt nemultzumiti pentru ca sunt diferente in sistem intre salariati cu aceiasi munca si aceleasi conditii de munca si asta nu este drept,pai daca este asa atunci sa li se egalizeze salariile in jos,oricum daca sunt luati la controlat nu stiu cum vor raspunde sefi ANAF pentru sumele uriase pe care inspectori ANAF nu le-au colectat de la datornici la stat,ce vor spune ca pe ala l-a iertat pentru ca are protectie politica sau ca de la alti iau spaga daia nu au colectat bani statului pentru ca s-a folosit de functie pentru ei nu pentru statul ai carui angajati sunt.
7
0
Nicio problemă, sunt multe lucruri de muncă în privat
7
0
Fwtu-i in gura de jeguri, se oftica ca au piertdut sporurile de stat pe scaun si facut hemoroizi, de oboseala degetelor, de chiorire la calculator, de stress ca lucreaza cu publicul, etc. Sa le dam la mwie la toti bugetarii, aia care fraca pwla !
9
1
Voi santeti demult în grevă Mergeți în controale la găinarii Cine se îmbogățește peste noapte nu aveți curaj la controale ANAF zgariie pereții statul nu are bani evaziune la tot pasul Desființarea anafului și înființarea altei instituții cu legi mai dure
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407