REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Angajații CJP Constanța, protest în fața instituției

Angajații CJP Constanța, protest în fața instituției

Victor ROTARU 16 noiembrie 2023 | 00:00 3265

Angajații Casei Județene de Pensii Constanța au organizat un protest miercuri, 15 noiembrie, aceștia fiind nemulțumiți tratamentul pe care îl primesc din partea guvernanților, de salariile mici, condițiile de muncă, dar și de numărul de angajați. 

Angajatii CJP Constanta, protest in fata institutieiProtest CJP

„Priviți în jurul vostru şi veţi vedea oameni epuizați, care lucrează multe ore suplimentare pentru un salariu care se doreşte a fi unul corect. Suntem profesionişti, suntem dedicaţi şi suntem demni de respect şi recunoaştere. Avem dreptul la un trai decent şi la o muncă respectată, iar noi cerem exact asta! Este revoltător să vedem cum alți colegi din alte ministere se bucură de beneficii și salarii consistente, în timp ce noi suntem nevoiţi să acceptăm de ani buni batjocură și dispreț din partea guvernanților, a celor care ar trebui să ne reprezinte interesele.

Aşadar, spunem „Ajunge!" Nu vrem să mai tolerăm să fim subestimaţi şi trataţi discriminatoriu. Suntem aici pentru a cere cu tărie, condiții de muncă adecvate, personal suficient pentru a face față cerinţelor activității noastre și o remunerare pe măsura activității depuse.

Angajatii CJP Constanta, protest in fata institutieiProtest CJP

Cerem următoarele:

  • Tratament echitabil: Cerem respect şi tratament echitabil din partea guvernanților şi a factorilor decizionali. Nu mai suntem dispuşi să acceptăm discriminare sau batjocură.
  • Remunerare corectă: Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus și responsabilitățile asumate. Suntem demni de o remunerare pe măsura contribuției noastre la societate.
  • Condiții de muncă adecvate: Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum şi resurse suficiente pentru a ne desfăşura activitatea în mod eficient.
  • Personal adecvat: Suntem conştienţi de cerințele activităților noastre şi solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face față volumului de muncă şi pentru a asigura servicii de calitate.

Este timpul pentru schimbare!

Nu putem continua să acceptăm tratamentul nedrept şi ignorarea nevoilor noastre legitime. Cerem guvernanților să acționeze în interesul nostru și să recunoască contribuția noastră la societate. Solicităm sprijinul publicului şi a colegilor noştri din diverse sectoare. Uniţi în voce şi acţiune, putem determina schimbarea de care avem atâta nevoie. Suntem profesionişti, suntem dedicati, suntem oameni. Este timpul să fim trataţi cu respect și să fim recunoscuți pentru munca noastră.”, a transmis Steliana Brighiu, Lider sindicat Casa Județeană de Pensii Constanța. 

Video:

„Suntem dispuși să mergem până la capăt. Am început cu protestul spontan, în funcție de dinamica dar și de reacțiile care vor avea, sau nu vor avea loc, vom vedea ce vom face. Noi așteptăm o salarizare unică, cum spune toată lumea. Un consilier din acestă instituție, față de un alt consilier din altă instituție, nu au aceleași studii? Nu fac aceeași muncă? Aceleași studii le-am făcut și noi, ca și cei de la ANAF, ca și cei de la Sănătate, sau la alte agenții publice înființate fără noimă, care au niște salarii enorme.”, au transmis angajații CJP Constanța. 

 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Motivația din spatele acestei greve de avertisment este susținută de: 1. Condiții de muncă neoptimizate; 2. Deficit de personal; 3. Salarii inechitabile; 4. Neplata orelor suplimentare; 5. Instabilitatea locurilor de muncă; 6. Aplicații informatice neoptimizate; 7. Neactualizarea statutului inspector de muncă/inspector social Toate aceste lucruri sunt din cauza managementului defectuos si invechit .Pina nu dispare h.oasca de la conducerea cjp , lucrurile rele vor persista ! Toata stima celor lucreaza acolo in conditii dificile ! Va trebuie curaj !
5
0
Toate anomaliile de acolo , inclusiv cozile la chisee ,se intimpla din cauza managementului invechit si defectuos , prestat de aceasta directoare batrina , senila si neputincioasa ! Schimbati o pe individa , ca altfel o sa va ingroape pe toti ! Altfel ,toata stima salariatelor care isi fac treaba cu virf si indesat in conditii dificile !
11
0
Casa de pensii ar trebui sa instaleze un aparat de bonuri de ordine asa cum este la anaf. Sta lumea la coada ca pe vremea lui ceashca la carne. Presa vad ca nu se sesizeaza pe acest aspect. Replica este ingrijorata ca la piata nu se poate plati cu cardul ...
8
1
De ce credeti ca doar profesorii salarii marite?Se ve calitatea invatamantului din Romania.Nu meditezi copilul nu ia examenul sau mai mult nu îl meditezi la profesorul care îi p***a ,îi acorda nota mica.Asa ca mai lasa-ne cu profesorii. Multi nu isi merita salariile
7
0
Fetele astea de la CJP chiar muncesc din greu , singura problema de acolo este , H.oasca de Directoare , o pesedista baloasa .Sa se duca acasa sa lase fetele in pace !
13
0
Guvernanții corupți, politicienii interlopi și traficanți de tot și toate au dosare penale ținute în sertare de magistrați.Cum nu fac ce trebuie politicienii cu salariile și pensiile lor, cum trag sertarele și scot dosarele.
5
0
Nu va convin salariile ? Aut la privat. Sa vedeti voi acolo munca . Nu ca la stat , mutati 2 hartii de la un birou la altul . Aut la privat . Acolo sa se vada cat de muncitori sunteti. Nu va tine nimeni cu forta . Lasati tineretul sa munceasca . Doamna Directoare Cristina este multumita de salariu ?
1
3
Să le instaleze ultima versiune de Solitare și gata.
4
8
Guvernantii judeca cu doua masuri, cand e vorba de justitie, nu doar ca le maresc imediat veniturile, dar le dau si retroactiv, din fondul de rezerva al statului... apoi ,cand e vorba de sanatate , la fel,imediat rezolva. Nu se pune nici un moment problema competentei celor din domeniu, acre este jalnica, o stim toti. Insa ,cand e vorba de educatie, nu sunt bani,ii pacalesc cu un card cu care , atentie, le impun ce si de unde sa cumpere. Primele, bonusurile din justitie, sanatate, ale celor de la ASF , de ce nu vin la fel conditionate ? Rau au facut profesorii , nu trebuiau reluate cursurile, doar sunt dusi cu zaharelul de guvernanti si al sindicat vandut politic. Daca sunt nemultumiti de salarii, de ce nu pleaca in mediul privat? Aaa, acolo se si munceste de aceea nu le convine.
5
2
Dupa greva din vara a celor din invatamant, un educator care muncea pe 3500 de RON, a ajuns sa castige 4600 de ron. Educatorii care fac tura dubla,de la 0800-1700, castiga peste 9000 de ron pe luna. Asa ca,iesiti ba fraierilor in strada, ca se poate!
6
3
Fiecare forteaza nota si santajeaza, dupa posibilitati! Medicii, profesorii, politia, judecatorii, metroul, etc. Dar la sutele de mii de angajati in domeniul privat (industrii, servicii,etc.) cine se gandeste! Sunt multi care nu isi iau salariul la timp, daramite sa ceara mariri! Acesti functionari de la Casa de Pensii au salarii cat de cat bunicele! Problema lor este ca sunt putini fata de cerintele locului de munca,unde este multa migaleala si stress cu publicul. Probabil ar trebui investititii mai mari in digitalizare si dotare cu tehnica (IT), inclusiv cresterea personalului in raport cu numarul de pensionari pe judet/oras Constanta.
9
5

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436