REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O firmă din București se va ocupa de instruirea anagajaților Primăriei Constanța cu privire la incendii

O firmă din București se va ocupa de instruirea anagajaților Primăriei Constanța cu privire la incendii

Replica API 30 iunie 2022 | 00:00 946

La finalul anului 2021, Primăria Constanța lansa achiziția pentru serviciul extern de prevenire și protecție în domeniul securității și sănătății în muncă, apărare împotriva incendiilor pentru angajații instituției. Iată că procedura a ajuns la final, iar de instruirea anagajaților se va ocupa o societate din București, fiind vorba despre Work & Clean Consulting SRL, administrată de Manea Veronica.

Primăria municipiului Constanța vrea să-și instruiască angajații pentru a ști cum să reacționeze în cazul unui incendiu în cadrul instituției. În acest sens, la finalul anului anterior, municipalitatea a lasat procedura de achiziție pentru prestarea serviciilor de prevenire și protecție în domeniul securității și sănătății în muncă, precum și a serviciilor privind apărarea împotriva incendiilor pentru între persoanlul Primăriei municipiului Constanța.

O firmă din București se va ocupa de instruirea angajaților din cadrul Primăriei Constanța

Recent, procedura a fost finalizată, iar firma câștigătoare este Work & Clean Consulting SRL, administrată de Manea Veronica. Firma se va ocupa de întocmirea de instrucțiuni și tematici pentru efectuarea instructajelor pe linie de apărare împotriva incendiilor pentru toate categoriile de salariați și va elabora instrucțiunile de apărare împotriva incendiilor, instrucțiuni de lucru cu foc deschis, instrucțiuni specific spațiilor de depozitare, instrucțiuni specifice deșeurilor menajere, instrucțiuni destinate sectorului administrativ, instrucțiuni specifice instalațiilor electrice de forță și iluminat, instrucțiuni de intervenție și evacuare, măsuri de apărare împotriva incendiilor, reguli de comportare în caz de incendiu, obligațiile angajaților și angajatorilor, reguli și măsuri pentru sezonul rece și canicular. Valoarea totală a contractului este de 19.176 lei fără TVA. Durata contractului este de 1 an de la data semnării de către părți.

Prestarea serviciilor de prevenire și protecție în domeniul securității și sănătății în muncă, precum și a serviciilor privind apărarea împotriva incendiilor pentru întreg personalul Primăriei municipiului Constanța, după cum urmează: sediul central al Primăriei din B-dul Tomis nr.51; sediul din incinta City Park Mall, B-dul Al. Lăpușneanu 116 C ( etaj 1) – Centrul informare cetățeni; sediul din str. Amzacei nr.13; sediul din str. Ștefan Mihăileanu nr.10; sediul din str. Mihai Eminescu nr.20; sediul din str. Cuza Vodă nr.27; sediul din str. Ecaterina Varga nr.25-27; dar și celelalte.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are bani de aruncat pe fereastra Primaria,sau este mangla cuiva?
0
0
fost inlocuita cu Situatii de Urgenta !
1
0
Bani aruncati pe geam
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367