REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Angajații Spitalului de Boli Infecțioase, instructaj privind intervenția la incendiu

Angajații Spitalului de Boli Infecțioase, instructaj privind intervenția la incendiu

Virgil STOIAN 27 mai 2023 | 00:00 894

Angajații Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța sunt, de astăzi, mai pregătiți în ceea ce privește intervenția la incendiu!

Angajatii Spitalului de Boli Infectioase, instructaj privind interventia la incendiu

Un specialist le-a prezentat tuturor salariaților SCBI Constanța, atât cadre medicale cât și personal auxiliar, responsabilitățile generale privind apărarea împotriva incendiilor. De asemenea, tuturor angajaților li s-a făcut instructajul cu privire la modalitatea de utilizare a stingătoarelor și a hidranților exteriori.

Nu numai că angajaților li s-au explicat procedurile pe care trebuie să le aplice la apariția unor situații de urgență, dar au și utilizat mijloacele de intervenție în caz de incendiu, pentru că, la finalul instructajului a fost simulat un incendiu pe care aceștia l-au stins.

Acest exercițiu face parte din acţiunile permanente desfășurate cu scopul de antrenare și perfecționare a deprinderilor întregului personal al spitalului asupra modului de acțiune în caz de incendiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spitalul ala trebuia demolat dupa incendiu, era sansa noastra sa facem altul nou.... nu am vazut nicaieri atatia carcalaci intr-o camera de spital. RUSINICA!
0
0
Aia de la atatia de epurare de lângă spital tot asa se fac ca muncesc?nu fac ture de noapte, dar primesc 25%spor de noapte, în weekend se duc și muncesc ca ospătari la nunti, deci figurează ca muncesc în același timp în doua locuri, se fura statul la greu când muncești la raja sau consiliul local, asa-i?aveți și bonuri de masa ca va obosiți prea mult?
0
0
Iidiotul ce a comentat primu e exemplul de copil facut la betzie. Copii nu va drogatzi inainte sa bagati sobolanu la viziuna ca veti avea copii bolunzi ca guvidele de mai jos. ha ha
4
1
Pentru ca e spital de boli INFECTIOASE, geniule ! In incinta aia ( interior si exterior ) sunt internati o gramada de oameni cu tot felul de boli infectioase ( boli date de virusi sau bacterii ), adica afectiuni infectioase, care se pot transmite usor de la persoana la persoana. Chiar ca esti proost precum un Guvid. Ti-ai ales bine numele.
5
0
de ce mai poarta masca in aer liber, nu au aflat ca omeseul a spus ca sa terminat plandemia?
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367