Angajaţii Termica Năvodari au primit carne de porc pentru sărbători
Angajaţii Termica Năvodari au primit carne de porc pentru sărbători
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestDeşi pentru mulţi români sărbătorile de iarnă au devenit o problemă în plus la cheltuieli, din cauza crizei financiare, iată că există şi angajaţi care aşteaptă cu sufletul la gură această perioadă, poate şi pentru că au parte de o primă semnificativă din partea şefului. Angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari s-au întâlnit cu mesagerul lui Moş Crăciun, aflat în persoana lui Alexandru Manu, directorul acestei societăţi. Angajaţii din cele trei sectoare au avut parte de o petrecere, stropită cu aproape 50 litri de vin, la care a fost sacrificat câte un porc, pentru fiecare departament. Pe lângă această petrecere, fiecare angajat a primit bonuri de masă, împreună cu câte un pachet ce conţinea aproximativ 15 kg de carne de porc, în valoare de 250 - 300 lei. "Fiecare angajat a primit 5 kg de pulpă de porc, în jur de 2-3 kg antricot, ceafă, muşchiuleţ şi 3,4 kg de cârnaţi în valoare de 250 - 300 RON. Ţine loc de primă de Crăciun şi au primit şi tichete de masă, în jur de 21. În plus de asta, în fiecare sector au primit câte un porc pe care l-au tăiat şi au făcut o masă cu toţii, pentru o petrecere ca de sfârşit de an", a declarat, pentru "Replica", directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari, Alexandru Manu.
Sorin HULUBEI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News