REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Angajații unei firme, LUAȚI de PĂR de indivizi MASCAȚI, TÂRÂȚI, LEGAȚI și BĂTUȚI!

Angajații unei firme, LUAȚI de PĂR de indivizi MASCAȚI, TÂRÂȚI, LEGAȚI și BĂTUȚI!

Replica API 31 august 2019 | 00:00 322

Constănțeni, fapte în Spania!

Constănțeni, fapte în Spania!

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Constanța, a fost condamnat în Spania la pedeapsa de 1.915 zile închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie cu săvârșire de acte de violență în grad de tentativă, în concurs cu conexitate cu o infracțiune de lipsire de libertate în mod ilegal, cu circumstanța agravantă de deghizare și cu două infracțiuni de vătămare.

Cauza a ajuns la Curte de Apel Constanța, unde reprezentantul Ministerului Public a solicitat recunoașterea și punerea în executare pe teritoriul României a hotărârii penale pronunțate de autoritățile judiciare din Spania prin care cetățeanul român a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani și 3 luni închisoare. Totodată, a solicitat a se dispune transferul persoanei condamnate din penitenciarul din Spania în care execută pedeapsa, într-un penitenciar din România, precum și deducerea din pedeapsă a perioadei deja executate ce a început de la 23.09.2014. Ca stare de fapt, s-a reținut că, inculpatul, în înțelegere cu un alt participant au intenționat să sustragă sume de bani din incinta unității Triton de pe raza localității Lugo - Spania. Astfel, acționând deghizat (având capetele acoperite cu glugă și purtând mănuși de protecție, pentru a evita identificarea acestora), au pătruns în incinta unității. în interior au fost surprinși de către o angajată, pe care au imobilizat-o și au exercitat acte de violență asupra acesteia (au prins-o de păr ducând-o până în bucătărie, au legat-o de mâini și i-au introdus un căluș în gură). Apoi, în unitate a pătruns un alt angajat, pe care inculpații l-au imobilizat, i-au acoperit fața, i-au aplicat lovituri și l-au trântit la sol. Ulterior acestor acțiuni, în momentul apariției unui autoturism în zonă, cei doi inculpați au părăsit incinta unității, fără a-și însuși vreun bun, moment în care cei doi angajați s-au eliberat. Femeia a suferit, în urma violențelor exercitate, o contractură cervicală și o contuzie la ambele încheieturi ale mâinilor cu leziuni prin presare, care au necesitat pentru însănătoșire asistență medicală de urgență și tratament medical constând în imobilizarea mâinii și guler cervical, necesitând pentru vindecare 10 zile (7 zile cu imobilizare și fără existența unor sechele).Celălalt angajat a suferit un traumatism nazal cu durere și abraziuni, contuzie în regiunea mal ară dreaptă și la buze, potrivit rolii.ro, o leziune dentară (contuzie la țesuturile gingiilor, spargerea protezei peste implantul introdus interior, de la doi dinți incisivi superiori) și tulburare acută post-traumatică de stres, care au necesitat pentru vindecare asistență medicală de urgență și tratament medical constând în repararea protezei dentare sparte și un număr de 30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (7 cu imobilizare și fără existența unor sechele). Curtea de Apel Constanța a dispus recunoașterea hotărârii judecătorești spaniole și a dispus executarea pe teritoriul României a pedepsei. Astfel s-a dispus transferarea persoanei condamnate într-un penitenciar din România.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
merita dublata pedeapsa.
5
1
bine le-au facut, talharilor. batuti cu sete merita pana lesina. asa cum l-au linsat pe Daniel Chiras locotenentul lui Nutu Camataru batut cu bastoanele pana la moarte, sa se invete minte.
9
1
Multumim din suflet autoritatilor straine care pedepsesc cu maxima severitate exemplarele venite din Romania ce fac infractiuni. Aceste scursuri ne fac de rusine si ingreuneaza situatia romanilor plecati sa munceasca cinstit afara,pentru ca in Romania sunt platiti in batjocura sau nu au unde lucra .In Romania,aceste scursuri sunt ocrotite de oamenii ce ar trebui sa-i ocroteasca pe cei cinstiti si tara a devenit ostila locuitorilor normali.Salutam politia straina,autoritatile straine. De ale noastre ne e frica,nu avem incredere.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218