REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Angajatul unui local cu PĂCĂNELE a sustras ÎNCASĂRILE și a MINȚIT că a fost JEFUIT!

Angajatul unui local cu PĂCĂNELE a sustras ÎNCASĂRILE și a MINȚIT că a fost JEFUIT!

Replica API 29 mai 2019 | 00:41 455

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, la data de 28 mai a.c., în jurul orei 5.20, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 19 ani, operator al unei societăți comerciale ar fi fost amenințat de către două persoane, după care i-ar fi sustras 6.000 de lei, reprezentând încasările din ziua respectivă.

Polițiștii au demarat cercetările în cauză, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cele sesizate nu se confirmă. În fapt, angajatul societății comerciale, la cererea celor două persoane, le-ar fi oferit suma de 1.750 de lei, bani din încasări, sub formă de împrumut, în schimbul a două telefoane mobile, bani care ar fi fost jucați la aparatele mecanice din incinta aceleiași societăți comerciale. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 19 ani ar fi luat alți 4.680 de lei din încasări, bani pe care ar fi intenționat să și-i însușească pe nedrept. Polițiștii continuă cercetările în vederea lămuririi situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun în astfel de situații.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai ala cu Verdele tau da si tu o adresa o masina ceva ca bag seama ca avem de luat de la el ceva bistari
0
0
Patronii aparatelor se sustrag de la plata impozitelor in mod continuu ! Dar nu ii prinde nimeni !
1
0
Era in generala mascota
0
0
Cel de sub mine,aici gresesti amarnic....Daca am baga inca din generala ciclul 2 ore de pacanele ,barbut,,rosie neagr,pariuri acumulate,altfel ar fi viitorul!Gandeste-te la ora de strategie,sa ii invete sa prinda seriile de neagra,sau una cu una,sau sa prida compotul la fructe...Ahh,am fi peste Monte Carlo!Ar mai trebui sa se dea drumul la prostitutie,ca material avem!Si bineintelessi religia sa se predea in continuare in scoli,pentru ca nu ai sa prinzi 14 acumulate pe un bilet fara blat cu Dumnezeu!
1
1
Faptul ca o bodega cu pacanele are peste 6.000 de lei in casa intr-o dupa-amiaza de marti ma face sa cred ca nu mai avem nicio sansa. Nici ca natie, nici ca nimic. Nu va mai chinuiti copiii prin scoli, invatati-i sa bage 3 pacanele intr-o incapere obscura si se fac oameni.
6
0
Sa va duceti dupa dragnea toti!!! Uuuuuuuuuuuuu
4
1
Stirea este despre o asa zisa talharie,nu stiu ce legatura are domnul mentionat mai jos,repetitiv, cu cele intamplate. Deci iara va dati cu presupul si stiti voi ,faceti voi. Daca nu cunoasteti alte culori inafara de verde ,ar trebuii sa faceti o facultate,nu sa scrieti coomenturi aici. SEVRELOR !
0
3
Sunt o pasarica o catea Fidela cu ganduri perverse imi place in fundulet
2
1
Esti vanzator de droguri de mare risc si bozolan ala de isi tine carnea aia imputita in soare la obor ii este complice . Trag droguri in masina politii si tepuiesc copii de 17 18 ani . Sunti doi maimutoi cafeisti ,mocangii care fac marsavii impreuna !
6
0
Verde cu fisu jegurile dracului si cu zdrentele de neveste
7
1
Pai daca ave copilul doband da platit la Verde ce sa faca si el ... camatar nenrocit Verde !
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272