REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Angela Martini a iertat-o pe Catrinel Menghia; războiul cu Mădălina Ghenea continuă. Video

Angela Martini a iertat-o pe Catrinel Menghia; războiul cu Mădălina Ghenea continuă. Video

Mirela PASCAL 10 noiembrie 2022 | 12:50 2911

După ce a dat cu Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia de pământ, Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, a îngropat securea războiului cu cea din urmă, după ce românca a sunat-o și și-a cerut scuze că a supărat-o. În schimb, cu Ghenea continuă războiul.

Bună! Astăzi am primit un telefon de la una dintre fetele despre care am vorbit, cea din Roma (Catrinel Menghia, n.r.), și mi-a cerut scuze. Oamenii greșesc, așa că voi accepta scuzele și de acum înainte subiectul este închis și mergem mai departe. Despre cea de la Milano (Mădălina Ghenea, n.r.), subiectul tocmai a început pentru că este cu totul altceva. Așa că bucurați-vă de spectacol”, a spus Martini.

Video:

Reamintim că Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, a postat pe Instagram cuvinte jignitoare la adresa a două românce cunoscute la nivel internațional, Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia.  Într-un mesaj foarte dur, soția fostului acționar de la Dinamo nu dă nume, dar atacă „două femei originare din România”. Una dintre ele locuiește la Milano, iar cealaltă stă la Roma, transmite vedeta. „Ambele sunt mame și sunt două foste modele românești”, a transmis modelul născut în Albania. Aceasta le numește pe „colegele” sale „actrițe aspirante”, „prostituate sub acoperire” și „dependente de cocaină”. Tototdată, Angela Martini spune că cele două femei la care face referire „se urăsc de moarte de mulți ani!”.

Ulterior, Ghenea a ieșit la atac,. „Ca răspuns la acuzațiile calomnioase foarte grave al căror destinatar și victimă am fost în ultimele ore, mi-am trimis avocații mei de la firma Bernardini de Pace (cabinet de avocatură din Milano, Italia, n.r) să acționeze în toate sediile competente, pentru apărarea identității mele si a onoarei mele”, a fost răspunsul dat de Mădălina Ghenea, tradus din limba italiană.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corvete rulate si uzate!
2
0
Stiti de ce este plina Romania de tarfe, hoti si cocalari? Pentru ca, in parte, voi, jurnalisti de 2 lei, le faceti reclama. De 30 de ani, atat puteti produce. Tiganie, scandal, prostitutie si subcultura.
8
0
TOATE'S LA FEL...
7
0
altceva nema.poate buxele de sus
3
0
e mai ceva ca la ucrainieni, cearta mare si razboi, e un mare taramboi ...vai de ele si de noi! o s a iasa cu ...penale , adunate n trepi... !
6
0
mare cearta intre courve!
5
0
c***e toate....
6
0
albaneze se ia de fete cuminti. Romance cumintzele.
10
0
Continuarea, mâine. Va așteptăm la bârfe!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212