REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Angelina Jolie a stabilit un record pe Instagram. Actrița a detronat-o pe Jennifer Aniston

Angelina Jolie a stabilit un record pe Instagram. Actrița a detronat-o pe Jennifer Aniston

Replica API 26 august 2021 | 00:00 608

Angelina Jolie a detronat-o pe Jennifer Aniston pe Instagram, la scurt timp după ce și-a făcut cont pe platformă. Actrița a depășit un milion de urmăritori în numai trei ore, scrie spynews.ro.

Angelina Jolie, Jennifer Aniston

Dar trei ore au fost necesare ca mai bine de un milion de persoane să devină urmăritorii Angelinei Jolie pe Instagram. Astfel, actrița a detronat-o pe Jennifer Aniston, care a adunat acest număr de urmăritori în peste cinci ore, în octombrie 2019, când a fost convinsă de prieteni să-și facă un cont.

Astfel, cele două foste soții ale lui Brad Pitt dețin primele două locuri pe podium la cel mai scurt timp în care s-a dobândit un milion de urmăritori pe această platformă digitală.

La două zile de la debutul pe Instagram, Jolie are deja 7,6 milioane de urmăritori, deși are doar două postări și niciuna nu include conținut personal.

Și-a făcut cont pentru o cauză nobilă

Prima ei postare a actriței din ”Maleficent” a fost cea care includea scrisoarea unei tinere afgane care își exprima îngrijorarea față de soarta ei și a semenilor săi, aflați sub controlul talibanilor.

Alături de scrisoarea fetei, Jolie a scris câteva rânduri în care a explicat internauților situația din Afganistan și povestit propria experiență cu cei ce fugiseră de talibani în 2011.

”Aceasta este o scrisoare pe care am primit-o de la o adolescentă din Afganistan. În acest moment, oamenii din Afganistan își pierd capacitatea de a comunica pe rețelele sociale și de a se exprima liber. Așa că am venit pe Instagram pentru a-mi împărtăși poveștile și vocile celor din întreaga lume care luptă pentru drepturile lor de bază ale omului.

Am fost la granița cu Afganistanul cu două săptămâni înainte de 11 septembrie, unde am întâlnit refugiați afgani care fugiseră de talibani. Asta a fost acum douăzeci de ani.

Este dezgustător să vezi afganii deplasați din nou din frica și incertitudinea care le-a cuprins țara.

A petrece atât de mult timp și bani, a pierde sânge și a pierde vieți doar pentru a ajunge la asta, este un eșec aproape imposibil de înțeles.

(...) Ca și alții care sunt dedicați acestei cauze, nu voi da înapoi. Voi continua să caut modalități de a ajuta. Și sper că mi te vei alătura”, a scris Angelina Jolie alături de postarea cu scrisoarea primită de la o adolescentă din Afganistan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212