REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt! Miza procesului: peste 25 de milioane de euro

Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt! Miza procesului: peste 25 de milioane de euro

Replica API 19 februarie 2022 | 00:00 536

Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat oficial în anul 2016, însă se pare că ei au multe lucruri de împărțit, nu doar custodia celor șase copii. Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că și-a vândut partea din podgoria pe care o dețineau ambii în Franța unui ologarh rus, fără acordul său, scrie click.ro.

Brad și Angelina continuă războiul, sursă foto: Gettyimages

Fostul cuplu de la Hollywood a achiziționat o podgorie de la Chateau Miraval SA, o companie franceză care deține o casă de producere a vinului și o podgorie în sudul Franței, în anul 2008.

Proprietatea din Franța pe care au achiziționată foștii soți, sursă foto: Gettyimages

Avocații care îl reprezintă pe starul peliculei Fight Club au spus că podgoria „devenise pasiunea lui Pitt” și, sub conducerea sa, s-a transformat într-o „poveste de succes internațional de milioane de dolari”.

Ambii soți au convenit să nu-și vândă niciodată interesele respective avute în proprietatea din Franța, unde s-au căsătorit în 2014, fără acordul celuilalt, potrivit informațiilor din cadrul procesului pe care Brad l-a intentat Angelinei Jolie în cursul zilei de joi, 17 februarie.

„Podgoria a devenit pasiunea lui Pitt – și o afacere profitabilă, deoarece Miraval, sub conducerea lui Pitt, s-a transformat într-o poveste de succes internațional de milioane de dolari și a devenit unul dintre cei mai apreciați producători de vin roz din lume”, se arată în documentele legale.

Potrivit informațiilor din cadrul procesului, Angelina și-a vândut partea unui producător de băuturi spirtoase din Luxemburg, controlat de oligarhul rus Yuri Shefler, fără știrea fostului ei soț.

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din sud-estul Franței și a fost cumpărată de cuplu pentru aproximativ 25 de milioane de euro (20.875.500 de lire sterline).

Jolie nu s-ar fi implicat în afacerea din Franța

Potrivit documentelor legale obținute de agenția de presă PA, Pitt a contribuit cu 60% la prețul de cumpărare, Jolie plătind restul de 40%.

Avocații au mai spus că afacerea cu vin de la proprietate continuă să înflorească și „deși a beneficiat de succesul Miraval, Jolie nu s-a implicat niciodată activ".

Angelina Jolie și Brad Pitt, custodie comună a celor cinci copii

Jolie a depus actele de divorţ în august 2016 şi a cerut în instanţă custodia deplină a celor cinci copii: Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani şi a gemenilor Vivienne şi Knox, 13 ani. În prezent, Maddox are 20 de ani şi fiind adult, situația lui nu a mai fost discutată în cadrul procesului pentru custodie

În luna iunie 2021, Brad Pitt a câştigat în instanţă custodia comună a celor cinci şi are aceleaşi drepturi ca Angelina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212