REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Angelina Jolie i-a cerut lui Brad Pitt să stea 14 zile în carantină la întoarcerea din Franţa

Angelina Jolie i-a cerut lui Brad Pitt să stea 14 zile în carantină la întoarcerea din Franţa

Replica API 2 octombrie 2020 | 00:00 1190

După ce Brad Pitt s-a întors recent dintr-o escapadă romantică cu noua lui iubită în Franţa, Angelina Jolie i-a impus actorului să stea 14 zile în carantină înainte de a-şi putea revedea copiii, relatează ediţia online a ziarului spaniol ABC, citată de Agerpres.

Angelina Jolie

Lungul divorţ dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt pare să nu mai aibă sfârşit. A durat atât de mult, încât fostul cuplu a decis, în urmă cu câteva luni, să împuternicească un judecător privat să soluţioneze dosarul, pentru a evita scurgerea oricărei informaţii personale privind bunurile sau copiii.

În vara aceasta, presa a scris despre relaţia dintre Brad Pitt şi fotomodelul german Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani, mama unui băiat. Cei doi au optat pentru o escapadă romantică în Franţa, unde au fost pentru prima oară fotografiaţi împreună.

La puţin timp, s-a aflat că Nicole este căsătorită şi are un mariaj deschis cu Roland Mary, în vârstă de 68 ani, potrivit ziarului Daily Mail.

În prezent, proaspătul cuplu a revenit în Statele Unite după ce a pus capăt vacanţei în Europa. Este şi motivul pentru care Angelina Jolie a decis să impună fostului ei soţ o carantină de 14 zile drept condiţie pentru a-şi vedea copiii.

"Ea a insistat ca Brad să se plaseze în carantină 14 zile la întoarcerea din Franţa, făcând aluzie la creşterea numărului de cazuri de COVID-19 în această ţară", a declarat o sursă apropiată celor doi pentru publicaţia Us Weekly. "Nu vrea să rişte o contagiere a copiilor", a precizat sursa.

Se pare că actorul ar fi venit cu propunerea de a-şi face nişte teste pentru detectarea coronavirusului şi a garanta astfel că nu este infectat cu COVID-19. Însă Angelina a refuzat propunerea "unei scurtări a carantinei", indiferent de motiv.

În cele din urmă, Brad Pitt a petrecut cele două săptămâni în izolare şi a putut apoi să-şi revadă copiii, mai precizează ABC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212