REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Angelina Jolie îi aduce noi acuzații lui Brad Pitt și îi cere 250 de milioane de dolari

Angelina Jolie îi aduce noi acuzații lui Brad Pitt și îi cere 250 de milioane de dolari

Replica API 10 septembrie 2022 | 00:00 941

Cearta dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pentru podgoria pe care s-au căsătorit continuă. Actrița de la Hollywood l-a acuzat pe fostul soț că „poartă un război împotriva ei”, drept pentru care îi cere o sumă uriașă de bani.

Brad Pitt și Angelina Jolie

Brad Pitt și Angelina Jolie au achiziționat împreună, în anul 2008, Chateau Miraval, o proprietate rurală și o podgorie din sudul Franței. Actorul și-a acuzat, în februarie 2022, fosta soție de vânzarea „ilegală” a pachetului ei de acțiuni, întrucât au convenit că niciunul nu va vinde fără acordul celuilalt.

Jolie a depus, în septembrie 2022, un contraproces în care l-a acuzat pe actor că el, împreună cu „aliații lui”, a întreprins „acțiuni ilegale și rău intenționate” cu scopul de a o „răni” și de a scădea afacerile fostei sale companii, Nouvel LLC, „prin devalorizarea investițiilor și privând-o de rolul său cuvenit în managementul Chateau Miraval”, a notat CNN, scrie adevărul.ro, citează Click!.

Angelina Jolie își cere drepturile

Actrița cere despăgubiri de cel puțin 250 de milioane de dolari. Aceasta continuă să îl acuze pe fostul soț că „a conceput un plan - de succes până acum - de a prelua controlul asupra Chateau Miraval” și a gestionat greșit înregistrările de mărci comerciale care au avut „consecințe financiare devastatoare” pentru Nouvel.

Angelina Jolie a mai subliniat faptul că „Pitt a scos Nouvel din Chateau Miraval și îl tratează ca pe un fief personal”. Pe de altă parte, atunci când și-a dat fosta soție în judecată, Brad Pitt a acuzat-o că „nu a făcut nimic pentru a stimula creșterea afacerii.”

Divorțul dintre Jolie și Pitt a fost unul care a ținut prima pagină a publicațiilor din întreaga lume. Ambii foști soți au folosit cuvinte dure unul la adresa celuilalt. Nici acum nu au ajuns la un consens, discuțiile fiind, în prezent, pe baza afacerilor pe care le-au avut și încă le mai au împreună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Angelina is bat shit crazy. One insane bitch
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272