REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Angelina Jolie, în vizită în oraşul ucrainean Lvov

Angelina Jolie, în vizită în oraşul ucrainean Lvov

Replica API 2 mai 2022 | 00:00 414

Actriţa americană Angelina Jolie a fost văzută sâmbătă în Ucraina, în timpul unei vizite în oraşul Lvov, din vestul ţării, relatează dpa, citată de Agerpres.

Foto: (c) Andriy Galickiy/Handout via REUTERS

Într-un video distribuit pe Facebook, actriţa poate fi văzută zâmbind şi făcându-le cu mâna fanilor în timp ce comandă o cafea.

Jolie a activat trimis special al agenţiei ONU pentru refugiaţi timp de mai mulţi ani, dar detaliile vizitei ei în Ucraina sunt necunoscute.

Video-ul, în care Angelina Jolie poate fi văzută semnând o bucată de hârtie şi făcând cu mâna spre cameră, a fost postată pe Facebook de ucraineanca Maia Pidhorodeţka şi a adunat de atunci peste 19.000 de redistribuiri.

Pidhorodeţka a postat alături de video mesajul: "Nimic special. Doar Lvov. Am mers doar să beau o cafea. Doar Angelina Jolie. Ucraina este pur şi simplu sprijinită de lumea întreagă".

Foto: (c) Andriy Galickiy/Handout via REUTERS

Lvov, oraş din vestul Ucrainei, s-a aflat sub atacul armatei ruse în ultimele săptămâni iar anterior în cursul lunii un tir cu rachetă s-a soldat cu cel puţin şapte morţi.

În luna februarie, Angelina Jolie a vorbit despre războiul din Ucraina într-o postare către cei 12,7 milioane de următori pe care îi are pe Instagram.

"Ca mulţi dintre voi, mă rog pentru oamenii din Ucraina", a scris ea.

"Mă concentrez asupra faptului ca tot posibilul să fie făcut pentru a asigura protecţia şi drepturile umane de bază pentru cei strămutaţi şi refugiaţii din regiune. Am văzut deja informaţii privind victime şi oamenii au început să-şi părăsească locuinţele pentru a căuta siguranţa", a adăugat ea.

"Este prea curând să ştim ce se va întâmpla, dar semnificaţia acestui moment - pentru poporul ucrainean şi pentru statul de drept internaţional - nu poate fi exagerată", a încheiat Jolie această postare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272