REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Aniversare tristă pentru Irinel Columbeanu. Fostul afacerist nu și-a mai întâlnit fiica de 5 ani

Aniversare tristă pentru Irinel Columbeanu. Fostul afacerist nu și-a mai întâlnit fiica de 5 ani

A.F. 8 mai 2023 | 00:00 518

Irinel Columbeanu își aniversează ziua de naștere pe 27 mai, însă, din păcate fostul afacerist nu o va avea nici anul acesta pe fiica lui, Irina, alături. Aceasta a părăsit România în urmă cu cinci ani, și locuiește în America, unde urmează studiile.

Aniversare trista pentru Irinel Columbeanu. Fostul afacerist nu si-a mai intalnit fiica de 5 ani

Irinel Columbeanu îi duce dorul fiicei sale, care locuiește în America. El și Irinuca nu s-au mai văzut de cinci ani.

Irina stă în America, împreună cu mama ei, și rareori vizitează România. Fostul afacerist recunoaște că nu îi este deloc ușor să stea departe de propriul copil.

Irinel Columbeanu a dezvăluit că nu și-a mai întâlnit fiica din 2018 și nici nu știe când va putea să o strângă în brațe din nou.

„Nu am habar când mai vine Irina, eu le invit pe amândouă dar, normal, tot Monica hotărăște când. Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru cancan.ro.

La finele lunii, Irinel Columbeanu își va aniversa ziua de naștere. El nu ne-a ascuns faptul că cel mai frumos cadou ar fi surpriza pe care o tot așteaptă din partea Monicăi Gabor. „Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi”, a spus acesta.

Irinel Columbeanu a rămas cu gândul la Oana, fosta iubită cu 40 de ani mai tânără

Irinel Columbeanu s-a căsătorit cu Monica Gabor în 2006, iar în anul 2011 a divorțat. Omul de afaceri a fost mereu înconjurat de femei frumoase, însă poveștile lui de dragoste nu au fost întotdeauna de lungă durată. După ce a divorțat, Irinel Columbeanu s-a afișat la brațul Oanei, o femeie înaltă și cu păr lung, așa cum era și fosta lui soție.

Au trecut trei ani de la despărțirea de Oana, însă omul de afaceri a rămas cu gândul la ea. Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani, o caută în continuare pe fosta lui iubită. Chiar dacă a avut mai multe relații eșuate, fostul soț al Monicăi Gabor nu își pierde speranța și speră că va găsi o femeie potrivită lui la un moment dat.

„Momentan, sunt singur în continuare, dar nu îmi pierd speranța că voi găsi pe cineva. Nu s-a terminat lumea de fete frumoase. Mai sunt!

Cu Oana, fosta iubită, de care m-am despărțit în 2020, cred, cam așa, am mai vorbit cu ea, prin mesaje, nimic mai mult. Oana mi-a rămas la inimă și acum. Bineînțeles că eu o caut, îi trimit eu mesaje ei, nu ea mie, pentru că eu sunt un gentleman. Așa trebuie să facă un bărbat galant”, a declarat recent Irinel Columbeanu, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468