REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Anna Kendrick, înșelată de fostul iubit timp de un an

Anna Kendrick, înșelată de fostul iubit timp de un an

Valentina CAMARA 14 ianuarie 2023 | 00:00 319

Anna Kendrick a dezvăluit că a fost înÈ™elată timp de un an de un fost iubit. Celebra actriță americană a descoperit mesaje între partenerul ei È™i o altă femeie trimise pe parcusul unui an, care dovedeau că acesta îi era infidel.

Anna Kendrick

Anna Kendrick a trecut printr-o experiență tristă în viaÈ›a ei amoroasă. Bărbatul cu care a avut o relaÈ›ie timp de 6 ani a înÈ™elat-o pe parcursul unui an, iar când l-a acuzat de infidelitate, acesta a negat totul È™i a încercat s-o facă pe actriță să se îndoiască de judecata ei.

Anna Kendrick, înÈ™elată de fostul iubit timp de un an

Celebra actriță a dezvăluit totul în podcastul lui Dax Shepard È™i a menÈ›ionat că după ce a găsit mesajele dintre iubitul ei È™i amanta sa, un schimb care a avut loc pe parcursul unui an, a realizat că a avut dreptate È™i, de fapt, „era mai rău” decât a crezut.

ActriÈ›a îÈ™i aminteÈ™te cum iubitul ei de atunci a È›ipat la ea în timpul unei sesiuni de terapie, susÈ›inând că doar i-a plăcut de acea femeie, că ea e nesigură È™i că nu a avut niciodată o relaÈ›ie cu respectiva tânără, potrivit Fox News.

Totodată, Anna a dezvăluit că mesajele descoperite apoi erau foarte explicite, partenerul ei vorbind despre relaÈ›iile sexuale pe care le-a avut cu respectiva femeie. Acesta se declara îndrăgostit, dar în cele din urmă tânăra l-a refuzat când acesta i-a propus să fie împreună în mod oficial.

După ce a citit mesajele, Anna l-a confruntat, dar acesta a continuat să nege totul. TotuÈ™i, acela a fost un moment în care actriÈ›a a realizat că bărbatul are o problemă serioasă.

Starul de cinema a continuat È™irul dezvăluirilor È™i a menÈ›ionat că i-a trimis un mesaj amantei, care a sunat-o apoi È™i È™i-a cerut iertare. Anna a recunoscut apoi că apelul tinerei a fost, de fapt, ceea ce a făcut-o să nu mai aibă nicio urmă de îndoială că infidelitatea a avut loc, pentru că o parte din ea încă nu voia să accepte dovezile, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108