REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Anna Lesko a renunţat din nou la sutien! Artista, topless pe internet

Anna Lesko a renunţat din nou la sutien! Artista, topless pe internet

Replica API 28 august 2019 | 00:00 2594

Anna Lesko

Este, fără doar şi poate, una dintre cele mai frumoase vedete din România, are în spate o carieră muzicală de ani de zile, a cucerit topurile cu piese ca „Ard în flăcări“ şi „Anicyka Maya“, însă în ultimul timp Anna Lesko se face remarcată doar datorită fotografiilor în care apare mai mult goală, decât îmbrăcată.

Recunoscută ca fiind o artistă care ştie să crească temperatura atunci când urcă pe scenă şi care le aprinde imaginaţia bărbaţilor, Anna Lesko postează tot mai des pe reţelele de socializare imagini nud sau topless.

Marţi dimineaţă, Anna Lesko şi-a surprins fanii de pe Instagram cu o nouă fotografie provocatoare, în care artista apare fără sutien, în dreptul sânilor punând într-un program de editare un semn pentru a nu i se vedea sfârcurile. Pe lângă această fotografie, vedeta a postat mai multe imagini în care apare fără sutien, având însă corpul acoperit cu un prosop.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CIND MINA ITI AINGI PE d_zeu ......
0
0
SA NU FII PE black list - LITTLE SIS ....
0
0
no dulcineea - TU MA VREI PE MINE - CA DACA NU TE TIN ASTIA - DE LA ....SI NU POTI VINDE - CA OMU IN NORD AMERICA - UNDE E BANUU- GROS - IAR EU SUNT SI I.A.T.S.E. SI CETATEAN CANADIAN .. ( PIU P[IU PIU - POATE FI - BRRRRRR MAWWWWW- RAWWWWW HAW BAW ......)
0
0
ACUM ASCULT - ia ma - BUNA BUCATA - DAR...?//////BAGI CONTRATIMPUL PE CAJON - BOSSA NOVA DRUM - SINTETIZAT - CU 30.000 DE EFECTE - ADICA - ASTA SUNA - IA-MA DE MINA SI TACI - IRI SPUN AU CE SA FACI - BI PI CRRRRRRR WAAAAAA BA BA CRRRRRRR- IAMA OA MA OAMA IAMMMMMMMMMMMMMMMMA
0
0
GOOD TIME BOOGIE TONIGHT - TOCMAI AM INTELES CA TE PLICTISESTI - FIIND IN REHAB - ASA SUNT SI EU - DAR - IMI CUMPAR UN ...????????? c*r JONE ...ADICA UN ...????? CAZON....NO NO NO ---ZBIRCA ...UN CAJON .BOSSA NOVA DRUM - INCEARCA SI UN venova - E UN SAX AFON - PRIMITIV - UN FEL DE SAX AFON BUNIC AL CELUI DE AZI -
0
0
Cu 10 mii bagati in ea merge...
1
0
Foarte frumos. Arata impecabil.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272