REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Anna Lesko, despre bunica ucraineancă și bunicul rus! „Au avut 12 copii, 2 au fost găsiți pe timpul războiului”

Anna Lesko, despre bunica ucraineancă și bunicul rus! „Au avut 12 copii, 2 au fost găsiți pe timpul războiului”

Replica API 4 martie 2022 | 00:00 778

Anna Lesko a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, făcând mai multe dezvăluiri din trecutul familiei sale, ea fiind de origine ucraineană.

Anna Lesko, foto: Instagram

Anna Lesko și-a amintit de bunicii ei, dezvăluind că bunica a fost ucraineancă, iar bunicul rus, pe fondul conflictelor armate care au acum loc între Ucraina și Federația Rusă. Anna este originară din Republica Moldova, însă are rădăcini ucrainene, scrie click.ro.

Anna Lesko, dezvăluiri despre familia ei

Aceasta și-a amintit cu emoție de povestea familiei ei, rămânând acum doar cu amintirea bunicilor săi, care între timp s-au stins din viață. Anna Lesko a povestit cum aceștia au adoptat doi copii în timpul războiului, care fuseseră abandonați.

„Bunica fiind ucraineancă, bunicul rus. Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile. O iubesc și am iubit-o enorm. Am avut atât de multe lucruri de învățat de la ea, de la această femeie.

Femeia nu a știut să citească, nu a știut să scrie, dar nu pot să îți explic ce bagaj de cunoștințe... (…) Ea niciodată nu ne-a certat, bunica niciodată nu a ridicat tonul, întotdeauna mai mult cu privirea, avea un ton, un oftat. (…) O groază de lucruri le-am învățat de foarte mică, atunci când nu aveam discernământul necesar să pot să îmi dau seama.”, a spus ea.

Familia ei a adoptat doi copii pe timpul războiului

Pe bunicul ei nu l-a avut foarte mult timp în preajmă, însă are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Bărbatul a trecut prin două războaie.

„Bunicul a fost foarte puțin pentru că la un moment dat s-a stins, s-a îmbolnăvit. El a dus două războaie. A fost un bărbat adevărat care a știut să strunească și familia și absolut toată gospodăria.

Ei având 12 copii, un băiat și restul fete, doi copii au fost găsiți pe timpul războiului și i-au crescut și i-au educat. Nu erau copiii lor, i-au găsit abandonați într-un câmp.”, a declarat Anna Lesko în cadrul emisiunii anterior menționate.

Anna Lesko s-a alăturat echipei „Vorbește lumea”

De asemenea, în cadrul emisiunii, Anna Lesko a dezvăluit că s-a alăturat echipei show-ului „Vorbește lumea”. Fiind pasionată de arta culinară, marțea și miercurea ea va apărea la Pro TV, acolo unde va găti diferite rețete.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272