REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Anne Bagu, victima unui accident de mașină

Anne Bagu, victima unui accident de mașină

Valentina CAMARA 6 ianuarie 2023 | 00:00 766

Anne Bagu a făcut accident de mașin, în urma căruia a ajuns rănită grav! Cei care i-au sărit în ajutor au fost Dan Badea și soția lui, care au sunat la numărul unic de urgență 112, după ce au văzut ce s-a întâmplat cu tânăra.

Anne Bagu

Anne Bagu a făcut accident de mașin, în urma căruia a ajuns rănită grav! Cei care i-au sărit în ajutor au fost Dan Badea și soția lui, care au sunat la numărul unic de urgență 112, după ce au văzut ce s-a întâmplat cu tânăra.

Tânăra a început anul pe picior greșit, după ce a fost victima unui accident de mașină. Anne Bagu a dat vestea pe rețelele de socializare, unde i-a mulțumit public lui Dan Badea și soției lui pentru spiritul civic de care au dat dovadă, sărind în ajutor imediat și sunând la 112, pentru a alerta medicii în cazul stării de sănătate al fetei.

Anne Bagu a făcut accident de mașină

Anne Bagu este cunoscută de o mulțime de adolescenți din România, iar fanii au fost speriați astăzi de imaginile și vestea pe care le-a dat-o. Tânăra a fost implicată într-un accident de mașină și a ajuns la spital grav rănită, iar în cele din urmă a avut nevoie de perfuzii și multe pansamente pe față, din cauza vânătăilor cu care s-a ales.

Cei care au salvat situația au fost Dan Badea și soția lui, care după ce au văzut accidentul, au sunat imediat la 112 și au chemat medicii pentru a interveni. Se pare că lucrurile au fost mai complicate, deoarece pe lângă mulțumirile pe care i le-a adus lui Dan Badea, Anne Bagu și-a cerut și scuze pentru că cineva a ridicat tonul la soția lui.

”Am făcut accident de mașină. Dan Badea, te iubesc, îți mulțumesc maxim, ne cerem scuze că s-a țipat la nevasta ta, dar dacă nu erai tu...ești numărul 1. Așa oameni mai rar care să sune la ambulanță. Vă iubim soția lui Dan Badea și pe tine”, a spus Anne Bagu pe rețelele de socializare.

Tânăra și-a speriat fanii cu imaginile postate

Anne Bagu a fost implicată astăzi într-un accident grav de mașină, judecând după imaginile pe care le-a publicat pe rețelele de socializare. Tânăra a ajuns cu pansamente în jurul capului, iar ulterior cu perfuzii la spital. Mai mult, Anne a făcut și haz de necaz și le-a transmis oamenilor că nu scapă de ea nici în ultimele momente, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212