REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ansamblu nou de locuințe la Pescărie, lângă căminele studențești. Proiectul a fost aprobat pentru 4 etaje, investitorii mai vor un nivel

Ansamblu nou de locuințe la Pescărie, lângă căminele studențești. Proiectul a fost aprobat pentru 4 etaje, investitorii mai vor un nivel

Replica API 26 august 2019 | 00:14 1548

Două firme controlate de moldoveni sunt interesate să investească în zona Pescărie, aleea Studenților nr 5. Autorizația de construire pentru "construire imobil DS+P+4E – locuințe colective" a fost obținută în august 2018, iar vineri, 23 august firmele ARV Constructii Dezvoltare SRL și Navis Max SRL au obținut permisiunea de a modifica proiectul. Astfel, acestea au obținut autorizația de construire pentru ”modificare proiect autorizat cu AC 934/01.08.2018 în curs de execuție "construire imobil DS+P+4E - locuinte colective" prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată cf. legii 50/1991".

ARV Construcții Dezvoltare SRL, cu sediul în Constanța, s-a înființat în 2017 şi este administrată de Victor Sîmboteanu, din Republica Moldova, fiind unic asociat. Acesta este căsătorit cu un medic ginecolog din Constanța

Navix Max s-a înființat în 2013 și este controlată de Constantin Berdilă și Alexandru Sârbu, din Republica Moldova. Sâmboteanu și Berdilă dețin împreună și firma Disan Expert SRL.

Familia Sîmboteanu a construit locuințe colective și pe strada Constantin Bobescu 102, pe un teren în suprafață de 209 m.p., teren dobândit în urmă cu câțiva ani de la soții Constantin și Maria Cristea care, la rândul lor, l-au cumpărat, în 2012, de la Decebal Făgădău și soția acestuia. Edilul a deținut terenul încă din 2006, atunci când la cumpărat de la Iudit și Adrian Balagiu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne-am saturat de atatea blocuri. Opriti-va odata !
2
0
Asta cu supraetajarea e cea mai mare ordinarie posibila! Pai daca refimul e P plus 4 cum sa mai faci tu un etaj?
3
1
Asa dam noi autorizatii atat regim de inaltime mai mic apoi o reglam cum vrea clientu si functie de ....Loz
7
0
A vandut mazare tot orasu toate peticile de teren iar asta de incurca azi trafic da autorizatii de cinstructi pe terenu vabdut fraudulos de mazare
8
0
Ati distrus orasul!
11
0
Sa fie cutii de chibrituri s a zis. Si intocmai s a facut. Si cu multe etaje, si cu boxa sa se tina zarzavaturile, si cu balcoane sa tinem rufele, si cu boxa de gunoi sa puta in toata regiunea, si moldoveni cu a lor recunoscuta mondial mancare de ceapa, si manele sa razbata prin peretii de ciment cu miros de varza acra, cartier boem cu chiosc care vinde de la selgros si tigari la bucata, sa fie bineee baaaa.
5
0
Cea mai spurcata rasa
7
6
O sa fie o mare chinezaraie , constructia . In mod normal , se fac calcule de rezistenta a betonului , extrem de complexe . Ar trebui folosit beton armat solid . Astea sunt facute la viteza ...hei rup , hei rup . In rest ...uitati-va bine la spatiu verde , din fata blocului !! Maine s-ar putea sa fie , un bloc acolo .
15
1
Ia-uziii, de la cine au cumparat astia terenul? De la magadau! Pai de unde avea magadau teren in Cta, cand el e de la Beidaut? Il facuse mazare cadoo. Apropo.
17
1
Zdrente corupte si viitori Puscariabili , consilieri , arh si toata cloaca Corupta din Cta ... cu Duba o sa va impacheteze ! Ati uitat cum i au ridicat din Primarie pe toti ? Vai da capul vostru si familieile voastre ! Fagadau tu esti deja terminat !
15
1
Are dreptate Cuci.. miroase a hazna rau tare..pe 22 august sa zic ora 14.00 ,, ba un miros de k.... maxim
14
0
Bai cum miroase acolo toat vara doar prostii sa cumpere apartament
22
0
Nu am nimic cu constructia de blocuri noi ca trebuie dezvoltat orasul ca sunt in urma cu 200 de ani de restul lumi. Dar morti mati de Fagadau cu ati luat voi terenul ala chiar unde intorcea 40 exact ca Mihai fratele lui Mazare !!!! Astia din DNA dormiti ..normal ca ati halit si voi cate ceva ca toti procurori si judecatori din Constanta
37
0
si cu calculele de rezistenta cum ramane ?
19
2
Moldovenii sunt interfata lui Fagadau. Mare secret...
31
3
Constanta are nevoie si de blocuri noi. Foarte bine! Felicitari celor care inca mai construiesc in orasul asta si care respecta normele de constructii !
6
39
Da doua etaje sub pamant nu vor sa faca sai ia cu iei pe toti investitori de betoane ????Intreb si eu ???
32
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212