REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Antieroii Marvel au păşit în lumina reflectoarelor la convenţia D23 Expo organizată de studiourile Disney

Antieroii Marvel au păşit în lumina reflectoarelor la convenţia D23 Expo organizată de studiourile Disney

Replica API 12 septembrie 2022 | 00:00 643

Antieroii au păşit sâmbătă în lumina reflectoarelor la convenţia D23 Expo, organizată de studiourile Disney, în cadrul căreia Marvel Entertainment a anunţat distribuţia peliculei ''Thunderbolts'', informează Reuters.

Preşedintele Marvel Studios, Kevin Feige, a anunţa că actorii Florence Pugh, Sebastian Stan, David Harbour şi Julia Louis Dreyfus se vor alătura distribuţiei noului lungmetraj, a cărui echipă de antieroi este similară cu cea din ''Suicide Squad'', din universul DC Comics. Filmul este preconizat a fi lansat în iulie 2024, citează Agerpres.

''Thunderbolts'' a fost unul dintre cele aproximativ 20 de filme şi seriale viitoare din universurile Star Wars şi Marvel pe care Disney le-a prezentat într-o expunere de trei ore având drept principale ingrediente celebrităţile, proiecţiile şi o interpretare în stil Broadway a ''Rogers: The Musical'', cu prilejul căreia Captain America şi alte personaje Avengers s-au reunit pe scenă.

James Cameron a avut o intervenţie video din Noua Zeelandă şi a prezentat mai multe secvenţe din ''Avatar: The Way of Water'', mult aşteptatul sequel al uneia dintre peliculele cu cele mai mari încasări din toate timpurile, ''Avatar''. Regizorul a vorbit despre ciclul de producţie ''destul de agitat'' pe care l-a presupus munca la cel de-al doilea, al treilea şi al patrulea episod din această serie SF pe o perioadă de cinci ani.

''Ştiu că toată lumea a aşteptat mult timp'', a spus Cameron. ''Sperăm să vă prezentăm ceva astăzi, iar voi veţi decide dacă a merita aşteptarea''.

Filmul va ajunge pe marile ecrane în decembrie.

Disney a oferi totodată ''o privire exclusivă'' a unor imagini dintr-o continuare a peliculei ''Black Panther'', ''Black Panther: Wakanda Forever'', care va ajunge în cinematografe pe 11 noiembrie. Una dintre vedetele peliculei, Angela Bassett, i-a adus un omagiu regretatului Chadwick Boseman, care a primit recunoaştere internaţională pentru interpretarea personajului principal, T'Challa.

''Chadwick a fost mereu alături de noi'', a spus ea.

Harrison Ford, care va reveni în rolul arheologului aventuros Indiana Jones, a fost întâmpinat cu entuziasm de public. Actorul a urcat emoţionat pe scenă şi a spus: ''Sunt mândru să spun că a fost o treabă fantastică, iar acesta este unul dintre motive'' indicând înspre colega sa de distribuţie Phoebe Waller-Bridge.

''Indiana Jones 5'', care va alea premiera în iunie, ar putea marca ultima apariţie a lui Ford în cadrul francizei.

''Asta a fost'', a spus Ford. ''Nu o să mai cad pentru voi de acum încolo''.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212