REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Antonescu: Alegătorii PNL ştiu că dacă vin "50 de Gigi Becali" nu vor putea schimba valorile PNL

Antonescu: Alegătorii PNL ştiu că dacă vin "50 de Gigi Becali" nu vor putea schimba valorile PNL

Replica API 23 octombrie 2012 | 00:00 201

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că alegătorii liberali sunt "oameni care înţeleg că PNL şi valorile sale sunt atât de puternice încât 50 de Gigi Becali dacă vin şi vor să schimbe aceste valori nu vor putea".Antonescu a precizat, într-o emisiune la TVR1, că unele sondaje ale USL au arătat că Becali este considerat "un om sincer". "Chiar dacă nu sunt de acord cu anumite comportamente ale lui, îl consideră sincer. Asta e percepţia", a explicat liderul PNL, prezentând astfel unul dintre motivele pentru care a fost acceptat un acord cu omul de afaceri.

Crin Antonescu a fost chestionat cum vede afirmaţia lui Călin Popescu Tăriceanu referitoare la faptul că Becali nu ar fi membru al PNL. "Din punct de vedere juridic este membru PNL, pentru că altfel nu ar putea candida pe listele USL. (...) Se înşeală în formă, dar nu cred că a avut în vedere forma, ci fondul", a comentat liderul PNL.

"Rămâne să vedem pe viitor dacă Gigi Becali, dincolo de formă, va dori să devină chiar un membru al PNL, dacă va dori să-şi desfăşoare activitatea în interiorul, cu valorile PNL, asta se poate întâmpla sau nu se poate întâmpla. Va intra în Parlament şi îşi va conduce în continuare formaţiunea sa, asta vom vedea", a mai susţinut Antonescu.

În ceea ce priveşte sprijinul financiar pe care Becali ar putea să-l acorde liberalilor, preşedintele PNL a insistat că nu s-a discutat despre acest subiect.

"Apropo de faptul că ne place sau nu ne place felul de a se exprima public al lui George Becali, acest fel al său de a se exprima este 99% creaţia dumneavoastră. Pentru că, dacă Gigi Becali ar fi vorbit întotdeauna limbajul decent, nu ar mai fi fost aşa de interesant. (...) Mă refer la dumneavoastră, presa", a mai comentat Antonescu.

Totodată, liderul PNL a susţinut că alegătorii tradiţionali ai PNL sunt "foarte inteligenţi" şi înţeleg ce "înseamnă mijloc, ce înseamnă scop, ce înseamnă compromisul în politică".

"Sunt oameni care înţeleg că PNL şi valorile sale sunt atât de puternice, încât 50 de Gigi Becali dacă vin şi vor să schimbe aceste valori nu vor putea, mai ales că nu se pune problema", a mai explicat Antonescu.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108