REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Antonescu: Intervenţia lui Băsescu e binevenită, arată că nu are adversar mai puternic decât PNL-PDL

Antonescu: Intervenţia lui Băsescu e binevenită, arată că nu are adversar mai puternic decât PNL-PDL

Replica API 4 iulie 2014 | 00:00 181

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, joi, că intervenţia publică a preşedintelui Traian Băsescu este "binevenită" deoarece a lămurit faptul că PNL şi PDL sunt cel mai mare adversar al acestuia, în special prin faptul că negociază fuziunea într-un singur partid de dreapta. "Intervenţia de astăzi a lui Băsescu are darul de a lămuri pe cei amăgiţi, minţiţi zilnic de propagandă. (...) În sensul acesta intervenţia lui Băsescu a fost binevenită, pentru că stabileşte adevărul, aţi văzut că nu există adversar mai puternic pentru Traian Băsescu decât aceste două partide, PNL şi PDL, şi mai ales efortul lor de a construi ceva împreună", a declarat Antonescu.

El a menţionat că "răfuiala" lui Traian Băsescu cu PNL şi PDL "a fost, vreme de zece ani, povestea tristă a preşedintelui".

"Nu cred că din postura unui preşedinte, mai ales când discută despre principii mari, implicarea unui preşedinte este potrivită. În ce priveşte PNL, o spun ca un fost preşedinte care asumă integral responsabiitatea tuturor deciziilor, nu a existat nicio lovitură de stat în 2012. Dacă ar fi fost o lovitură de stat, nu s-ar fi respectat toate regulile constituţionale, parlamentare şi democratice care sunt în vigoare. Dacă ar fi fost o lovitură de stat sau un derapaj de la statul de drept, o hotărâre mai mult decât discutabilă a CC nu ar fi fost respectată. În ciuda a 7,4 milioane de voturi, această hotărâre luată de şase oameni a fost respectată şi, din acest motiv, nu cred că PNL trebuie să prezinte scuze", a mai spus Antonescu.

sursa: LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108