REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Antonia a filmat videoclip sexy la ea acasă. E foarte senzuală cu noile silicoane

Antonia a filmat videoclip sexy la ea acasă. E foarte senzuală cu noile silicoane

Replica API 17 aprilie 2020 | 00:00 3116

Antonia

Chiar dacă stă acasă, îndrăgită solistă este foarte activă și își continuă cariera muzicală, dedicându-le fanilor ei melodia „Muți”. Videoclipul a fost filmat chiar în superba vilă în care s-a mutat, cu întreaga familie, la sfârșitul anului trecut.

Pentru acest videoclip Antonia (31 de ani) a îmbrăcat mai multe ținute sexy, care i-au pus în evidență bustul recent mărit în cabinetul chirurgului estetician: „Videoclipul piesei «Muți» a fost una dintre cele mai tari experiențe, pentru că am filmat la mine acasă, în intimitatea mea și cred că se simte acest lucru, mi-am intrat și mai bine în rol. Abia aștept să îl vedeți!”, a povestit superbă Antonia. „Muți” este o piesă de dragoste, sensibilă, compusă de Alex Pelin, Amedeo Chiriac și Vlad Lucan, produsă de Vlad Lucan. Videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan, producție video Loops Production, montaj Robert Daragiu. „M-am îndrăgostit de piesă de la prima ascultare. Este sensibilă, sinceră și sper să vă aducă bucurie și căldură în suflete în această perioadă delicată. Chiar dacă stăm acasă perioada această, îmi doresc să rămân aproape de fanii mei atât pe social media, dar și prin intermediul muzicii”, a mai spus Antonia. Cezar Gună, Inna, Minelli, Roxen dar și alți artiști au filmat și ei videoclipuri acasă, în cadrul Home Edition, piese ce urmează să fie lansate în perioada următoare.ți>

După succesul pe care l-a înregistrat cu melodia "Răzbunătoare", tânăra solistă Dominique revine în atenția publicului cu piesa "Ora 3", în care își cânta povestea de dragoste, la care a filmat un videoclip cu trei povești de dragoste. “Ideea piesei Ora 3 a fost inspirată dintr-o experiență personală, într-un moment oarecum neașteptat. Când oamenii din jurul meu dansau în club, eu m-am simțit inspirată, am scos telefonul și am început să îmi aștern sentimentele în versuri. Este o piesă intimă și tocmai din acest motiv, cred că oamenii se vor regăși în mesaj", a declarat Dominique, potrivit click.ro.

"Ora 3 este o piesă foarte reală din toate punctele de vedere. Am primit multe întrebări despre videoclip, vreau să spun doar că eu susțîn iubirea în toate formele ei și că mi-aș dori că toată lumea să-și exprime sentimentele liber, indiferent de sex, naționalitate sau religie. Am și cupluri reale în videoclip, dar prefer să rămână un mister cine face parte din comunitatea LGBT și cine nu. Nu îmi doresc decât că toți să fie priviți și tratați la fel", a mai povestit Dominique.

Odată cu lansarea acestei piese, Dominique a anunțat și nouă colaborare cu The One Records, un label nou și fresh pe piață din România, reprezentat însă de o echipă cu vastă experiență în domeniul muzicii. "Cu cei de la TheOneRecords a venit totul natural. Când întâlnești oameni cu care rezonezi, știi ce este de făcut. Și bucuria este imensă când sentimentele vin din ambele părți", a spus artista. Videoclipul poartă semnătură echipei Mau Creative, echipa cu care Dominique a colaborat si la clipurile anterioare. Imaginile videoclipului surprind poveștile mai multor cupluri împinse de societate să se desprindă. "Când vine vorba despre iubire, nu există la limite sau bariere".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Le-au inebunit covidu pe toate femeile astea trecute de 30 de ani care nu au ce face cu bani si ii cheltuie pe botox si silicoane.
0
0
Combinata cu un alt tigan care toarna plozi vineti in cerul gurii. Silicoane ii mai lipseau, silicoane pe creier.
2
0
Nu o mai suporta gipsanul de sot, fara silicoane ?!....
3
0
silicoanele alea sunt proteze mamare doar labagii pot bali la asa ceva e ca si cum cineva si-ar pune picior de lemn .chiar ,cu ce se mai indoapa oana roman ?
4
1
ca nu mai stiu de doua zile ce mai face basoldina de oana roman fata de ucigas jidan.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272