REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Antonia a vorbit despre neînțelegerile din relația cu Alex Velea

Antonia a vorbit despre neînțelegerile din relația cu Alex Velea

Valentina CAMARA 14 martie 2023 | 00:00 796

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu dau prea multă atenție neînțelegerilor, încercând să le rezolve în timp util, fără a sta supărați unul pe celălalt ore în șir.

Antonia a vorbit despre neintelegerile din relatia cu Alex Velea

Antonia, secretele unei relații de lungă durată

Antonia este într-o relație cu Alex Velea de ani de zile și par să se înțeleagă la fel de bine ca la început. Bineînțeles că și între ei există mici neînțelegeri, așa cum se întâmplă în majoritatea relațiilor, doar că cei doi artiști reușesc de fiecare dată să își rezolve la timp problemele, pentru a nu-și încărca sufletul cu supărări.

Artista a fost cea care a mărturisit recent că ea și iubitul ei comunică foarte mult, comunicarea fiind unul dintre ingredientele care contribuie la o relație armonioasă. Mai mult decât atât, cei doi mențin focul dragostei viu prin momente romantice împreună, vacanțe și mici surprize.

„ Menținem flacăra vie prin comunicare, prin exprimarea sentimentelor, prin atenție acordată celuilalt, prin timp petrecut împreună, vacanțe în doi, mici surprize făcute celuilalt.

Toate fac relația să se mențină vie, intensă și desigur că iubirea este la baza tuturor acestor ingrediente.

Noi ne rezolvăm problemele discutând despre ele, fiecare își spune punctul de vedere, încercăm să găsim soluții și trecem peste cu ușurință, pentru că, de cele mai multe ori, nu sunt situații grave, ci neînțelegeri mici, nesemnificative. Nu se mai întâmplă să stăm supărați, avem o relație de prea mulți ani împreună să lăsăm micile neînțelegeri să ne facă să nu ne mai vorbim, de exemplu.” , a mărturisit Antonia.

De asemenea, Antonia și Alex Velea î și spun „te iubesc” de foarte multe ori zilnic și i-au învățat și pe cei mici să facă la fel. Cât despre partenerul său de viață, cântăreața spune că este romantic și obișnuiesc să-și facă din când în când surprize.

„ De mai multe ori pe zi ne spunem «te iubesc» și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri, și lor le spunem și ei ne spun nouă, așa au fost crescuți, în acest spirit. Clar este un partener romantic și ne place să ne facem mici surprize din când în când. Cel mai recent am fost la cină de Valentines Day, un moment frumos, doar pentru noi doi”, a mai spus vedeta.

Care este relația dintre Antonia și socrii săi

Antonia este recunoscătoare pentru socrii pe care îi are, întrucât relația cu ei este una foarte bună, aceștia fiind de foarte ajutor în creșterea băieților. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa lor.

„ O relație foarte bună, sunt foarte buni, sunt oameni minunați care ne ajută foarte mult în creșterea copiilor noștri”, a spus Antonia, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
baragladinelor zburatoare.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468