REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Antonia, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Alex Velea: „Niciodată nu am simțit o așa chimie cu cineva”

Antonia, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Alex Velea: „Niciodată nu am simțit o așa chimie cu cineva”

Replica API 27 aprilie 2020 | 00:00 1137

Antonia şi Alex Velea

Au existat de-a lungul timpului mulți cârcotași care se întrebe „ce a văzut Antonia la Alex Velea”, „care e secretul relației lor”. Ei bine, frumoasa artistă a spulberat „misterul”. Într-o postare pe pagina ei de socializare, i-a făcut partenerul de viață o declarație de dragoste emoționantă și a enumerat mai multe motive pentru care îl iubește.

„Cei mai mulți dintre voi nu știți, dar omul acesta întotdeauna mi-a suportat toanele. Când sunt în perioada sensibilă a lunii și am schimbări de dispoziție, în loc să se enerveze, el mă întreabă dacă am dureri și dacă poate să mă ajute cu ceva. Nu mai spun că, dacă mă accidentez, e ca și cum am fi siamezi, îmi simte durerea și îmi spune că ar vrea să o ia pe toată asupra lui. Are o răbdare infinită cu mine, este un exemplu când vine vorba de răbdare”, își începe Antonia declarația, scrie click.ro.

Și dă exemple de lucruri aparent mărunte din viața lor, dar care contează enorm. „Când sunt moleșită, leneșă, iar telecomanda este chiar alături, pe măsuța de lângă canapea, el tot se ridică și o ia pentru mine. Mă întreabă ce mi-ar plăcea să mănânc și, dacă îi răspund pui prăjit, zice „ok, dar îl facem la grătar, pentru că vrei să arăți bine la vară”. Îi propun să lăsăm copiii la părinții lui pentru câteva zile, e de acord, dar la nici o oră de când i-am lăsat îmi spune că-i e dor de ei și îi vrea înapoi. Mă învață mereu să fiu mai bună. Dacă mă vede că am tendința să mă enervez, să fiu rea, mă oprește și-mi spune că mi se potrivește mai bine bunătatea, că asta e adevărata mea frumusețe. Mereu mă întreabă dacă mi-am sunat părinții... Și lista continuă. De-asta am rezistat atât de mult timp împreună. El mă completează și îi iubesc sufletul până la moarte. Niciodată în viața mea nu am simțit o asemenea chimie cu cineva. Sunt fericită să am o familie cu tine! Felul în care te uiți la copiii noștri îmi topește inima. Ești cu adevărat făcut să fii tată și încă unul al naibi de bun. Te iubesc”, a scris Antonia.

Postarea ei a primit peste 82.000 de like-uri și peste 600 de comentarii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oare eu am innebunit...sau nu vad bine...cum este posibil ca o fetita asa de delicata sa te imbarligi cu asa creatura???oare n-ai minte??ai KAKAT in loc de creier uman??ce poate sa-ti ofere aceasta aratare???zic aratare ca nu seamana nici macar cu noi,oamenii...de ce le faceti reclama mereu???ca sa-i ponegreasca toti???
5
0
asta e dusa rau cu pluta ori are 30 grame de creier..,
4
0
Tare frumos tiganul ala tatuat.Multa minte ai antonia! Cind o sa apari pe la tembeliziuni trosnita sa vedem ce ne mai zici.Sau ce pomeni mai ceri.
5
0
Brunetelu i-a facut vraji Antoniei si i-a legat mintile...altfel nu se explica
6
0
Antonia, cred ca tu ai probleme grave cu vederea. Tu nu vezi ce uratenie de barbat ai langa tine ?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212