REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Antonia criticată în mediul online pentru că, deși nu poate conduce în România, este imaginea unei mașini

Antonia criticată în mediul online pentru că, deși nu poate conduce în România, este imaginea unei mașini

Replica API 13 martie 2019 | 00:00 511

Antonia

Internauții români critică decizia Volvo România de a o face pe Antonia imaginea unui nou model de mașină, deși cântăreața nu conduce, ba chiar, după cum ea a mărturisit, nu știe să folosească o cutie manuală.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, în urmă cu un an, Antonia a declarat că nu se pricepe foarte bine la mașini și a explicat de ce nu conduce în România. „Mi-am luat carnetul în State, de la 16 ani, dar când am venit în România am vrut să-mi schimb carnetul, nu a funcționat și acum trebuie să fac școala din nou”, a spus cântăreața care a adăugat că ea știe să conducă doar mașini cu cutie automată și își dorește să învețe să conducă și manual.

După ce Volvo România a postat pe Instagram o fotografie cu Antonia alături de mașina a cărei imagine este, internauții au reacționat imediat, amintindu-și că artista nu are permis. „Volvo România: iat-o pe Antonia cum se bucură de XC40, o mașină pe care nu ar conduce-o nici moartă dacă nu i-am da bani”, a scris Tudor Galos pe Facebook, care a fost manager în marketing la Microsoft. Postarea sa a stârnit mai multe reacții în mediul online, iar apoi acesta a revenit cu un nou mesaj în care vorbește despre decizia Volvo de a o numi pe Antonia brand ambassador.

„La întrebarea unui comentator că de ce nu o văd pe Antonia conducând în viața reală un XC40 m-am pus să caut ce mașini a avut Antonia, pentru a arăta că nu Volvo a condus. Am descoperit acest filmuleț care acum face vâlvă, prin care Antonia recunoaște, AVÂND XC40-ul ÎN FUNDAL, că ea nu are carnet de conducere în România. Mi se pare incredibil… Un nou fuck-up de comunicare și din lipsa de documentare. Mi-a luat câteva secunde să găsesc acest videoclip. Sunt și altele, undeva din 2015 spune că ea nu are carnet în România. În primul rând când aduci un brand ambassador te uiți să vezi că valorile sale sunt aliniate valorilor tale de brand. Care sunt publice. Mi se pare o jignire adusă tuturor fanilor și posesorilor de Volvo promovarea unui brand ambassador care nu are nici măcar carnet de conducere”.

Poziția acestuia a fost susținută online și de fosta jurnalistă Adriana Stoian pe contul său personal de Facebook. „Bună. Vreau și eu să știu ce agenție are contul Volvo, cum s-au gândit la Antonia ca imagine (în afară de faptul că e foarte frumoasă, da) cât și, mai ales, cum de a acceptat clientul”, scrie aceasta.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa, si? Ce daca nu conduce? Nu ajunge ca-i frumoasa de-ti taie rasuflarea? O masina tare si o femeie superba... Armonii de primavara...
4
1
Esti foarte frumoasa Antonia. Sa nu te faci blonda. Nu!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212