REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Antonia, o nouă intervenție la sâni. „Sunt fată mare, știu de ce mi-am făcut operație”

Antonia, o nouă intervenție la sâni. „Sunt fată mare, știu de ce mi-am făcut operație”

Replica API 6 februarie 2020 | 00:00 491

Antonia

Antonia a suferit o nouă intervenție la sâni. Vedeta revenit cu un mesaj pentru fani, după ce zilele trecute le-a transmis că nu poate urca pe scena de la Constanța, pentru că a suferit o operație și se află în perioada de recuperare.

Vedeta a postat pe InstaStory un video, în care a dezvăluit că s-a operat la sâni, mai ales că toți s-au gândit că aceasta ar avea alte probleme de sănătate. „Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”, susţine Antonia, într-un InstaStory, pe Instagram.

Iubita lui Alex Velea a ținut să le spună tuturor că se simte bine și i-a rugat să nu îi mai trimită mesaje, pentru că totul este în regulă. „Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata! Fără alte mesaje!”, a continuat ea.

În urmă cu doar câteva zile, Antonia a anunțat că și-a anulat un concert, pe care trebuia să îl susțină la Constanța. “Regret că nu mă pot întâlni cu publicul pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis fanilor, potrivit libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272