REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Antonina Radu, condamnată definitiv în dosarul 'Colectiv', a fost găsită în Republica Moldova

Antonina Radu, condamnată definitiv în dosarul 'Colectiv', a fost găsită în Republica Moldova

Replica API 13 mai 2022 | 14:21 2678

Antonina Radu, pompier ISUBIF, condamnată definitiv la 8 ani și 8 luni de închisoare în dosarul ”Colectiv”, a fost de negăsit. Ulterior, ea a fost găsită în Republica Moldova.

Poliția Română a dat-o vineri în urmărire generală pe Antonina Radu, pompier la ISU București.

Antonia Radu nu s-a predat joi, 13 mai, la Poliție, după decizia Curții de Apel București, iar când polițiștii au mers acasă la ea să pună în aplicare mandatul de executare nu au găsit-o. Astfel, vineri a fost dată în urmărire națională de poliție. Datele sale au fost publicate pe site-ul instituției.

Poliția Capitalei a transmis, vineri, într-un comunicat de presă că Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale a pus în aplicare 5 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. „Pentru o persoană, care nu a fost găsită la domiciliu, a fost dispusă măsura punerii în urmărire, fiind emis mandat de arestare european”. În timp ce o altă persoană s-a prezentat la sediul de poliție, iar alte trei au fost preluate de acasă.

Update: A fost găsită în Republica Moldova.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Artizanul colectivului a fost plavanul. El cand va raspunde in fata magistratilor ? Cand nu va mai avea imunitate. Asteptam
0
0
STAU SI MA INTREB CU CE A GRESIT ACEASTA FEMEIE ? DACA FACEA O CRIMA CU MANA EI II DADEA % ANI . RUSINE,,,
2
0
Piedone daca era PROXENET cu dare de mana nu era condamnat la bulau
0
0
Haa... a semnat ca PRIMARUL..... !! " Cel mai bun primar" !? Sa blestemi decedacii si rudele lor, din postura de PRIMAR, platit de noi, din impozitele noastre ??! Incredibil !
1
1
Primarul , semneaza ca Primarul ! Pe multe autorizatii apare semnatura electronica a Primarului.Cine a fost pe la primarie dupa anumite autorizatii stie despre ce vorbesc...cred ca Piedone habar nu avea de existenta speluncii aleia ! A fost pur si simplu un eveniment nefericit , un ghinion fantastic pentru tinerii respectivi...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! Iar Piedone , cred ca cel mai bun Primar din Tara a**a , face puscarie nevinovat !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272