REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Antonio Banderas, vindecat de COVID-19, pregăteşte un nou musical "de anvergură"

Antonio Banderas, vindecat de COVID-19, pregăteşte un nou musical "de anvergură"

Replica API 1 septembrie 2020 | 00:00 903

După ce s-a vindecat de COVID-19, actorul spaniol Antonio Banderas îşi continuă proiectele la Teatro del Soho din oraşul său natal Malaga şi a anunţat că pregăteşte un nou musical, al cărui titlu nu a fost deocamdată anunţat, după succesul înregistrat cu spectacolul "A Chorus Line", relatează EFE, citată de Agerpres.

Antonio Banderas

Antonio Banderas, care a reapărut în public pe 27 august la Festivalul de Film din Malaga după 21 de zile de convalescenţă, a declarat luni într-o conferinţă de presă că "se simte bine" şi că "a avut noroc". Starul spaniol consideră că face parte dintre cei "norocoşi" şi a dezvăluit că are "chef de muncă" pentru a-şi putea continua proiectele.

Despre filmările sale întrerupte în perioada de pandemie, actorul spaniol a dezvăluit că va merge în Germania pentru a continua producţia la "Uncharted", iar pe 18 septembrie, " dacă totul merge bine", va relua filmările alături de Penélope Cruz şi Oscar Martínez la "Competencia oficial".

El doreşte totodată să îşi folosească timpul liber pentru a pregăti un nou musical "de anvergură", al cărui titlu nu a dorit să-l dezvăluie din motive de drepturi de autor, dar despre care a spus că este un punct de reper al scenei americane şi pe care îl va realiza cu ajutorul aceleaşi echipe cu care a lucrat la spectacolul "A Chorus Line".

Într-o "lume ideală", repetiţiile pentru acest musical ar putea începe la 15 octombrie şi ar continua până la "începutul lunii decembrie", când ar putea avea loc o avanpremieră la teatrul Soho cu o primă versiune ce va fi prezentată publicului, pentru ca producătorii să vadă dacă musicalul are succes.

Noul musical ar putea fi jucat la Malaga, unde Banderas a promis că va fi prezent, după ce îşi "va face curat" în agendă, până în octombrie 2021.

Referitor la noul musical, el a spus că are o idee "mai mult sau mai puţin clară despre cum vor funcţiona anumiţi actori în pielea anumitor personaje".

În timp ce spectacolul "A Chorus Line" a fost produs de o companie majoră şi cu un scenariu strict, pentru noua producţie starul spaniol îşi doreşte mai multă libertate de mişcare "pentru a putea schimba personajele şi chiar pasaje narative", a explicat el în faţa ziariştilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272