REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

ANTRENORUL constănțean de HALTERE Angheluș Beșleagă a MURIT de COVID

ANTRENORUL constănțean de HALTERE Angheluș Beșleagă a MURIT de COVID

Replica API 29 noiembrie 2020 | 23:07 7555

Antrenorul de haltere Angheluș Beșleagă, de la secția de haltere a Liceului cu Program Sportiv Constanța a murit la numai 44 de ani.

Angheluș Beșleagă

Acesta era internat internat la spitalul din Medgidia, infectat fiind cu SARS-CoV-2. Antrenorului i s-a făcut rău în urmă cu câteva zile și a fost transportat la spital, el având și afecțiuni pulmonare.

Angheluș Beșleagă era unul dintre cei mai apreciați antrenori din țară cu rezultate deosebite.

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti un prost care mananca cacat cu gura plina!!!gunoi esti tu cu tot neamul tau de cacat avortat ce esti!!!
1
0
e ca un uragan, toate tiglene pe casa pana vine uraganul, ati inteles? muci va face pe cei cu acoperisul intr o parte
2
0
Nu e Inca gripa la constant
0
4
Lasati comentariile despre pindu. Vor si ei fonduri, Gudi si Sima, sasi termine blocurile . Ca nu mai pot de foame
2
1
Orasul este plin si de cei care incearca sa ne bage pe gat Coitul 19.Fostul sef de la Pfizer a spus ca totul este o minciuna cu al doilea val.Minciunile cu afaceri ,teste,masti,vaccinuri.Bolocanilor vdaca era molima medicii erau primii ascunsi ca sobolanii cum au fost la inceput in martie la spitalul de infectioase.atata timp cat am vazut personal in spitale in papuci,fara masti,fara echipamente far teste doar un cacat de triaj fara sa fi consultat trimis acasa de la urgenta cu o reteta.Nu cred nicio minciuna.se pot vaccina ei pe creier ,sa le vina mintea la cap.
2
10
Nu mai chinui gramatica.
10
2
a fost bodyguard la eforie nord batea turisti ai inpingea pe scari avea dosar penal pentru omor a inpins un copil pe scari si a murit,REPLICA ZIAR DE CACAT CU REPORTERI DE CE CACAT!!
11
8
Bittman sa le explice familiei ca Covid 19 este o simpla raceala. dar D-zeu s-al ierte
18
7
Esti o jigodie. Un gunoi social. Un nenorocit fara constiinta. Un egoist. Un animal fara instinct de conservare. O javra care merita exterminata !!!
11
18
www.furto.ro
1
5
Dzeu sa-l ierte si odihna vesnica!
17
1
Dumnezeu sa-l ierte . Sincere condoleante familiri
14
1
Eu am avut gripa sezoniera mi am facut testul PCR si anticorpi la spital si mi a iesit ambele negativ am avut temperatura 38 dureri musculare tuse etc eram sigur ca testele o sa mi iasa pozitive la covid asa credeam si eu la fel ca tn ca orice raceala iese covid dar m-am convins ca nu
23
3
Dane Nu mai moare nimeni de alta boala. Nici cancer, blocaj renal, pancreatita etc.Nimic. Celelalte boli au fost eradicat, doar covid-19 mai exista
29
17
Vreau sa stiu daca exista vreun cetatean al Constantei bolnav de gripa sezoniera. Unul, doar unul! Nu scrie nimeni nimic despre asta. Chiar toti au SARS-Cov 2? Nu spun ca nu exista virusul, pentru ca aproape fiecare dintre noi, are pe cineva bolnav. Dar sa nu aibe nimeni gripa, nu cred. Se murea si inainte de gripa care agrava comorbiditatile unor bolnavi. Oricum, scapa cine poate.
37
14
undeva sa mearga la plaja. Credea ca e superman.
8
17
Dumnezeu sa-l ierte. Aviz celor care cred ca virusu nu exista. Nu ma mira faptul ca judetu are cea mai mare incidenta, orasul e plin de tigani, cocalari si bombardieri.
49
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369