REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Antrenorul PSG îl apără pe Lionel Messi: 'El este fotbalul'

Antrenorul PSG îl apără pe Lionel Messi: 'El este fotbalul'

Replica API 20 februarie 2022 | 23:45 435

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, l-a apărat pe Lionel Messi, pe care l-a numit "cel mai bun jucător din lume" , după ce fotbalistul a fost foarte criticat pentru evoluţia dezamăgitoare şi penalty-ul ratat în meciul de marţi cu Real Madrid (1-0) din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scrie AFP.

"Leo Messi este cel mai bun jucător din lume. El este fotbalul. Dacă vrei să-i explici cuiva ce este fotbalul, îi spui: 'este Leo Messi'", a afirmat tehnicianul argentinian.

Activ în joc, însă neîndemânatic, Messi nu a reuşit să se arate decisiv în partida de marţi, în care a ratat un penalty, apărat de Thibaut Courtois, în minutul 62. Acesta nu este un motiv de îngrijorare, în opinia lui Pochettino: "În niciun caz, ratarea unui penalty nu-i va afecta încrederea, este imposibil".

Tehnicianul este satisfăcut de evoluţia compatriotului său în Liga Campionilor: "Sunt mulţumit de implicarea sa, a fost foarte bun împotriva lui Real. Unul dintre motivele pentru care echipa a jucat bine este capacitatea sa de a lega jocul. S-a poziţionat bine şi uneori a făcut schimb de locuri cu ceilalţi atacanţi."

Messi, care nu reuşeşte să convingă de la venirea sa la PSG, a avut parte de multe critici după întâlnirea cu Real.

El a fost apărat zilele trecute de prietenul său Sergio Aguero, cu care a fost coleg la naţionala Argentinei: "Leo a spart liniile şi pe ansamblu a jucat bine. Nu spun asta doar fiindcă e un prieten. Mi s-a părut foarte activ. Dar revistele şi ziarele l-au omorât în Franţa. Sunt nişte tâmpiţi. Mi s-a cerut de curând să dau un interviu. Cererea vine de la o revistă franceză. Am refuzat, fiindcă îl susţin pe Lionel Messi."

Întrebat în legătură cu cele spuse de Aguero, Pochettino a indicat că "nu a urmărit, nu a văzut" reacţia acestuia, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212