REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Joi, 7 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6570
1.4° Constanța Joi, 7 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6570

Antreprenorii din Regiunea Sud-Est sunt invitați să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Sud-Est sunt invitați să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Ana Maria LIPAN 4 octombrie 2023 | 00:00 1668

Antreprenorii din zona de Sud-Est a țării (județele Constanța, Brăila, Buzău, Galați, Tulcea și Vrancea) sunt invitați la Constanța, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 – program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România. 

Antreprenorii din Regiunea Sud-Est sunt invitati sa se inscrie in programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL si ING Bank

În cadrul evenimentului de marți, 10 octombrie 2023, se vor deschide în mod oficial înscrierile pentru companiile care pot aplica pentru un loc în program. Ca beneficiari ai ScaleOut 4X10, antreprenorii vor avea acces la mentori și experți locali și internaționali. 

Speakerii evenimentului ScaleOut 4x10 Constanța sunt Dragoș Anastasiu – fondator Eurolines Grup, Daniela Marișcu – CEO Aqua Azur, Ionuț Sică – Director Regional ING, Magda Bei – fondatoare  Graphtec și Mircea Căpățînă – co-fondator SmartBill.

Ce teme vor aborda speakerii evenimentului ScaleOut Constanța:

o    Povești de succes în antreprenoriat
o    Model de scalare locală – top 3 bariere întâmpinate în creșterea națională
o    Resurse pentru scalare: acces la experți, mentori și specialiști financiari pentru a-și duce afacerea la următorul nivel
o    Model de creștere locală și regională – cum își pot adapta antreprenorii modelul de business într-un proces de scalare
o    Cum se uită la scalare un fondator vs. Cum se uită un investitor 
o    Idei concrete pentru a face producție în Regiunea Sud-Est și a crește o afacere antreprenorială la nivel național și regional

Înscrierile la evenimentul ScaleOut 4X10 Constanța din 10 octombrie se pot face online. Locurile sunt limitate.

40 de companii românești din patru regiuni ale țării vor fi selectate în programul ScaleOut 4x10 

40 de companii românești din patru regiuni ale țării vor fi selectate în programul ScaleOut 4x10,  destinat antreprenorilor cu o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro, cu ambiții de creștere la nivel național și regional. Companiile vor fi alese din regiunile Centru, Nord-Vest, Nord-Est și Sud-Est. 

RBL și ING BanK România vor fi alături de antreprenori pe întreg procesul de creștere, de la realizarea planului de extindere, până la implementarea acestuia. Sub umbrela ScaleOut 4x10, mentorii programului vor pune la dispoziția antreprenorilor din țară patru modele de scalare identificate în practică și testate cu succes prin programele de educație implementate în ultimii ani: Bootstrapping, Slow Scaling, Fast Scaling și Blitzscaling. Bootstrapping este o strategie de creștere care prioritizează creșterea organică prin utilizarea resurselor interne ale companiei. Slow Scaling reprezintă o strategie similară, diferența principală fiind că firmele care aleg să se extindă în acest ritm pot accesa finanțare externă pentru a-și consolida creșterea locală și regională. Fast Scaling (scalarea rapidă) reprezintă un mod de creștere implementat de companiile care atrag o finanțare din partea unui fond de investiții. Blitzscaling, un mod de scalare implementat și de firmele românești, este un proces prin care o firmă crește accelerat într-o perioadă scurtă de timp.

Cele 10 firme selectate din fiecare regiune a țării (în care RBL și ING Bank România vor desfășura programul) vor alege un model de creștere. Pe baza nevoilor de scalare identificate în procesul de selecție, acestea vor fi pregătite pentru scalare la nivel național, prin extinderea operațiunilor, și la nivel regional, prin primele activități de internaționalizare.

Industriile în care activează firmele selectate în program variază de la producție, transporturi și servicii, la agricultură, comerț, construcții și tehnologie.

Pentru mai multe detalii: Paula Rușanu, Account Manager; M:  0724 734 683; paula_rusanu@mccannpr.ro   

Despre Romanian Business Leaders

Romanian Business Leaders (RBL) este vocea și vehiculul de acțiune al liderilor din mediul privat de business pentru construcția unei Românii în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască. Misiunea RBL este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile și, în felul acesta, pentru toți românii. Proiectele Fundației se subscriu celor trei domenii pe care comunitatea RBL le consideră importante pentru schimbarea și dezvoltarea societății: antreprenoriat, educație și bună guvernare.

Despre ING Bank România

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38,8 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.  Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice. ING Bank.

România este a patra bancă în top 10 bănci locale, conform activelor, și singura bancă cu creștere organică, fără achiziții de portofolii de clienți sau alte bănci. ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,6 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri și Mid-Corporate și Wholesale Banking. Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
35462936244
5/49
442464503-12-20234 0 9 1 3 5 7
joker
2719125302