REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Anunțul făcut de Vulpița Veronica, după ce a făcut testul poligraf. Ce surpriză pregătește: „Am o veste”

Anunțul făcut de Vulpița Veronica, după ce a făcut testul poligraf. Ce surpriză pregătește: „Am o veste”

Replica API 5 iulie 2021 | 22:54 1120

Vulpița Veronica tocmai a fost supusă de către soțul ei, Viorel Stegaru, unui test poligraf, căci bărbatul a pus la îndoială faptul că cel de-al doilea copil ar fi al lui. Ei bine, tocmai din acest motiv rezultatul de la detectorul de minciuni tocmai a venit, astfel că Veronica Stegaru a ținut să facă un anunț important pe Instagram. Este sau nu băiețelul nou-născut copilul lui Viorel?

Vulpița Veronica a dat naștere celui de-al doilea copil în luna mai a acestui an, astfel că părea că apele s-au mai liniștit în familia Stegaru, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Viorel, soțul Veronicăi, a supus-o pe tânăra mamă unui test poligraf deoarece nu era convins de faptul că cel de-al doilea copil este al lui, astfel că a vrut să lămurească acest lucru și a dus-o pe soția sa direct la detectorul de minciuni, scre spynews.ro

Veronica Stegaru a susținut testul poligraf chiar în platoul emisiunii Acces Direct, astfel că ea a fost nevoită să răspundă la niște întrebări cu ”da” sau ”nu”. Zis și făcut! Vulpița a susținut tot acest proces privind detectorul de minciuni, însă Viorel a stat ca pe jar până la aflarea rezultatului. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit și nu numai soțul Veronicăi a fost cel care a aflat dacă este sau nu tatăl celui de-al doilea copil, căci tânăra mămică a dorit să împărtășească rezultatul și cu fanii de pe Instagram.

Aceștia au ieșit de ceva timp din lumina reflectoarelor, astfel că nici pe rețelele de socializare nu au mai fost atât de activi, însă pentru acest anunț important Veronica a ținut să facă o postare pentru a împărtăși cu toți urmăritorii bucuria. „Am o veste pentru voi în curând”, a scris Vulpița pe Instagram. Alături de mesajul postat a pus și un link activ către filmarea cu testul poligraf.

Vulpița Veronica a fost tare mândră să împărtășească vestea, căci s-a dovedit că a spus adevărul și a răspuns sincer la toate întrebările, astfel că Viorel Stegaru este într-adevăr tatăl natural al celui de-al doilea copil.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212