REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Anunţul firmei Grup Media Sud despre scumpirea biletelor!

Anunţul firmei Grup Media Sud despre scumpirea biletelor!

Replica API 25 mai 2020 | 09:43 2620

Odată cu intrarea României în starea de alertă, mijloacele de transport, atât cele publice cât şi cele private, din orașul de la malul mării au fost luate cu asalt de către locuitorii dornici să ajungă la serviciu sau să profite de relaxarea măsurilor pentru a vizita cine știe ce colț al orașului. Firma GMS, care asigură o parte din microbuzele care deservesc oraşul Constanţa, a hotărât să vină în sprijinul clienţilor şi să nu scumpească tarifele.

“Nu vom majora tarifele”

“Am hotărât să nu majorăm tarifele în această perioadă, pentru a veni în ajutorul clienţilor care vin după această perioadă de urgenţă şi ştim că unii dintre ei au probleme banii” a declarat pentru ziarul Replica, reprezentantul firmei GSM.

“Pasagerii nu sunt lăsaţi să urce în microbuze decât dacă poartă măşti”

În privinţa măsurilor luate pentru a evita răspândirea noului coronavirus, transportatorul s-a asigurat că aceia care vor urca în microbuze vor călători în deplină siguranţă:

“Am montat dispensere cu dezinfectant, şoferii poartă toţi mască de protecţie, iar pasagerii nu sunt lăsaţi să urce în microbuze decât dacă poartă măşti. La urcare se păstrează o distanţă minimă între călători, iar periodic se face dezinfecţie în microbuze. Microbuzele circulă în această perioadă la interval de 10-15 minute.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ati compensat toate aceste cheltuieli prin scaderea pretului la motorina. ba chiar va mai si ramane destul in plus.
3
0
" Sluga cetateanului" trebuie sa-l numeasca, atat presa cat si cetateanii pe primarul, consilierii si bugetarii tarii. Slugile cetatenilor. Cuvantul primar nu mai tb sa existe. Ei sunt alesi de noi, ei tb sa faca ce cerem si vrem noi, nu ce le cer mafiotii corupti care sunt in spatele acestor firme. Datorita preturilor f mari, a programului aiuristic, nu se poate lucra in alt oras, sunt zone izolate efectiv. Oamenii din Harsova, din satele si comunele f sarace dinspre Harsova nu pot iesi de acolo. Sunt prizonieri acolo. E saracie mare acolo. Ai fost vreodata, sluga cetateanului, acolo sa vezi
2
0
Cat mai trebuie sa ne milogim la reprezentantii votati de noi pt un transport civilizat in zona metropolitana? Mii de oameni cer sa bagati autobuzele si pe voi va doare in cwr de noi, normal ca voi mergeti cu limuzina platita de contribuabili
4
0
Cum R.A.T.C.-ul avea curse pana in 2003 la Ovidiu , Navodari , Eforii , Techirghiol , Mangalia pana ce transportul metropolitan a fost capusat prin coruptie de PSD !
9
0
Desfiintati microbuzele, aceste cosciuge pe 4 roti. Sunt un pericol la adresa sanatatii si vietii oamenilor. Tehnic sunt zero, vechi, nu au aer conditionat nici vara nici iarna, si sunt lasate sa circule de catre coruptii care ar fi trebuit de mult sa le ridice licenta. Nu respecta nici un program, mai ales cele pe relatia Costinesti. Impozitele noastre se duc la bugetul primariei, deci e normal ca sa beneficiem de transportul CTBUS pe banii nostri.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212