REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Anunţul IGNORAT de toată lumea: 'Trecere de pietoni desfiinţată'. Şoferii, disperaţi!

Anunţul IGNORAT de toată lumea: 'Trecere de pietoni desfiinţată'. Şoferii, disperaţi!

Replica API 5 noiembrie 2019 | 00:00 163

La intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Alexandru Lăpușneanu, nu cu mult timp în urmă au fost instalate două panouri, în dreptul vechii treceri de pietoni din apropierea sensului giratoriu, pe care scrie „Trecere pentru pietoni desființată”. Acest fapt i-a intrigat foarte tare pe cetățenii din zonă și cu toate că mai sus cu doi trei metri s-a făcut o nouă trecere, semnalată corespunzător, aceștia aleg să treacă tot pe cea veche.

Oamenii din zonă spun că au fost induși în eroare în ultima vreme pentru că în zonă au tot fost treceri de pietoni și le-au mutat când mai jos, când mai sus. Foarte mulți traversează și acum pe vechea trecere, punându-și viața în pericol și inducându-i în eroare pe șoferi.

Vineri după amiaza, spre exemplu, într-un interval de 10-15 minute au trecut pe vechea trecere aproximativ 15 persoane vârsnice, care au ignorat complet semnul din dreptul trecerii. „Nu cred că mai există în altă parte așa ceva, eu lucrez la drumuri și nu am mai întâlnit aceste semne niciodată. Asta este bătaie de joc. Atât eu cât și familia mea, încă trecem pe această trecere, pentru că și alții trec tot pe aici”,a precizat, pentru Replica, un constănțean care locuiește în această zonă.

Foarte mulți dintre acești oameni nu conștientizează faptul că trec printr-un loc nepermis, ceea ce ar putea duce la un accident nedorit.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212