REPLICA ONLINE CONSTANTA

8° Constanța Joi, 16 Mai 2024
Anul XX Nr. 6731
8° Constanța Joi, 16 Mai 2024 Anul XX Nr. 6731
 

Aoleu! Se însoară Dragnea?!

Aoleu! Se însoară Dragnea?!

Replica API 20 ianuarie 2018 | 11:24 439

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit într-o emisiune televizată despre o posibilă nuntă cu iubita sa, în 2018, notează Libertatea.

Liviu Dragnea (55 de ani) are o relație cu Alexandra, o tânără de 25 de ani, iar diferența de vârstă nu reprezintă un obstacol pentru ei. Invitat duminică într-o emisiune televizată, liderul PSD a vorbit și despre o posibilă nuntă, anul viitor.

„Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

Liviu Dragnea a mai fost căsătorit o dată, cu Bombonica Prodana, alături de care are și o fiică, Alexandra.

sursa: Libertatea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Caca.ma.s intre dintii lui cariati de cocainar
0
0
Caca-m-as in nunta lui !
3
0
Trebuie sa-l intelegem,cine sa vina cu pachet la el,la el la puscarie. Exact ca alt renumit amorez,cel cunosct cu porecla marlanul!
2
0
Cati dintre postacii carcotasi aveti creierul ciocoiului?
0
5
se va casatori cu puscaria
8
2
atarnatu asta de unde a acaparat el atata putere nu pot intelege cum in om ca el practice in nimeni cu functie condus din spate poate speria,prostii in popor
4
1
CE E RAU E FAPTUL CA SE VOR MAI NASTE DIN ACEST IDIOT ALTI IDIOTEI CARE LA UMBRA AVERII POT SI EI NASTE ALTI....MONSTRI.
6
2
Tot raul spre bine,auzi se insoara!Cata nemernicie si nesimtire la martalogul asta oltenesc.Imi este sila de acest tip de oameni care,odata vazuti cu putin rahat in chiloti,il ling ,crezand ca-i miere.Oare mireasa este macar putin mai mare decat fiu-sau?
4
2
Nu ii mai sujeti scula lui Dragnea.
3
2
Domnu Dragnea mai asteptati putin poate ca va casatoriti anul acesta in puscarie. Poate gasiti un iubit, iubita mai buna.
9
0
Un fraier ! Ce-i trebuie casatorie cu acte , cand are atatea muiste in PSD -ALDE ? Mai ales ca si pitipoancele din PNL i-ar suge-o pentru o functie de consilier sau secretara ...
8
1
sa mergem la el la nunta sa-i dam darul sa fie nunta de vis mai ales pt proasta aia .sper sa-i duca pachet la inchisoare
11
0
nenea dragnea am auzit ca are un rasper de limba , la penitenciar o sa fie el o ,,tinerica ,, pentru mogulii de acolo .
14
0
Invidiosi,ipocriti ca noua ne plac numai ruinele creponate de ravagiile timpului cu celulita, vergeturi si coaja de portocala, si cica familia celula de baza a societatii.Nu e musai sa gandim toti sablon!
2
10
Astia sunt oamenii ce le plac romanilor, voteaza toti golanii .
14
1
E coincidenta de nume, ori cariatul asta vrea sa se insoare cu fii-sa. La cata minte are nu cred ca stie ce face. Adevarat este ca ignorantul crede ca are mereu dreptate si stie adevarul.
18
1
Cit de animal sa fii sa te insori cu una de virsta copiilor tai , sau poate divortul si casatoria asta e vrajeala doar sa- ti pui averea la adapost !
24
1
Gaura primeste si fara acte. Atunci de ce are nevoie de contract semnat legal? Ce fura de acum incolo, adica grosul, trebuie trecut pe un nume chiar si la bancile scumpe.
18
1
E rost de o paruiala. Fetele din videle au stat mai mult pe sub masa lui dragnea asteptand sa le faca mirese.Doar ca el le-a facut ministre. nasa o sa fie kovesi .Luna de miere la dna
19
3
Ne si anunti Hotule !? Da, le-ai rezolvat pe toate, zici tu !? Esti penibil, diabolic... ca de dictator, nu mai vorbim: le-ai intrecut pe toate !
18
4
sa te tii furaciuni daca se si inmulteste
15
3
Haoleu,isi pune dragnea pirostriile?! Feru' vechi la fer vechi trage,mo! Ce sa mai faca dragnea cu miresica tanara daca el si-a tocit balamalele cu carmencita si vasilica viorica?! O sa il bata miresica pe dragnea pana i-o scoala cu viagra
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407